Нена правило пред некој ден имаше дамо 1термин за јули веројатно некој го откажал но обично на почеток и на крај на неделата пуштаат по некој следи на мој термин
Бидејќи сум со еден јајацевод, вечњрта пред првото ехо на туширање така ме стегна една страшна болка на десна страна кајшто го имам тој јајцевод што не можев да мрднам 5мин, и секако цела ноќ не спиев од страв дали е вонматерична. Утрето на ехо ја видовме точаката во матка. Пуата психа знае да мава макар и повремено.
88 јас толку имам постојано, сега во бременост 93,95, читав дека може до 115 да оди во бременост, уживај си!
Денеска само сабајле 1-2 ми се случи и веке цел ден не супер бев,докторот ми рече почекај ако немаш многу болки,а јас денеска ич немав рече можно да е од стимулациите,жените што прават ивф многу често имат таки болки,ако имаш многу ми рече оди дежурно ако не рече почекај до понеделник.
Ништо девојки од моето 7 мо инвитро . Разочарана скроз дури не ми се веруваше 10 мин чекав да се појави барем бледа линија. Незнам повеќе дали имам сили за ново инвитро.... Последниве два дена дури развив симптоми на бременост као навечер ми се лошеше,темпњратура 37.7 ....Не следете девојки симптоми за да не се разочарувате. Прогестеронот во комбинација со нашата психа е лоша работа. Со лесно и со Господ напред на сите.
Na koj den На кој ден од трансфер го направивте домашниот тест? Бета сеуште немате направено, така ли? Кај мене на 12 ти ден од трансфер и двата домашни теста беа негативни скрос, воопшто немаше никаква бледа црта, а на 14 ти ден од трансфер бетата покажа позитивна со вредност 60. Така да додека не направете бета, не знаете на што сте
Мила не ме сфаќај погрешно, али јас на домашните тестови направени пред 14 ден не им верувам. Друго си е да ти доцни циклус, па по некој ден да правиш домашен, ова кај нас со ин витро мислам најдобро ти е бхцг да си направиш пред да прекинуваш терапија.
Здраво, Вчера сум заборавила да ставам Utrogestan 200,по 2 ставам навечер, дали можам сега да ги ставам и да лежам, па накај 00:00 пак денеска?
И јас заборавив пред некој ден и пишав на матичната, ми рече слободно можеш и да лежам еден час најмалку, за да се апсорбира
@brm_brm @Blondie715 Да до сега само навечер по 2 од200,супер тогаш ке си ставам сегаодмa.Фала ви девојки
@Blondie715 Во понеделникот правев инвитро на 21 поручекта,така да денес е 14 ти ден. Утре на 15ти ми рекоа бета. Му кажав и на Трајковски ми рече сепак да сум продолжела и утре тест преку крв да направам... Незнам што да речам,не се надевам баш. На сите видеа тие што се трудни имаат позитивен домашен тест уште на 7ми ден или 8ми ден...требаше барем бледа втора да има
Ne znam, nemam iskustvo so domasni testovi, mojata maticna mi ima kazano voopsto so niv da ne se zamaram i stresovi da ne si pravam. Super cim si se cula so doktorot, utre e blisku