Jas pravev preku fond i neznam kolku e na privatno ama ne veruvam deka e tolku evtino jas tamu zamrznav embrioni i kosta 42 000 . a za selekcija na pacienti ne primetiv sepak tie se novi i uste se dokazuvaat vo globala bese ok
A kako zavrsi in vitroto? Tolku dadov i jas vo Sistina za zamrznuvanje. Imaat sega nekoja akcija kako promocija najverojatno deka se novi.. na fb ja vidov reklamata...
Тaкa и се пoгoдилo,зависи шo имaaт слoбoднo ,мене вoдaтa шo ми јa вaдијa вo тaквa убава сoбa беше зoштo дoле немaлo местo вo тaa ете имaлo.Нo се ми беше џaбе кoгa јaс лежев нa стрaнa сo перницaтa пoд мене сетa искривенa си цел сaмo вoдaтa дa излезе.Битнo ми беше дa бидaм дoбрo и сестрите беa тукa вo секoе време ,тoa ми беше најбитно-нaдзoр и успешен исхoд.
Cudno.Kako mene mi peese me bacuvase I me udirase po gz.Pari na raka I toa u kancelarija duri po lice se galese so niv.Ama na privatno sekako.Ubavq sum bila,site strumicanki bile moderni ubavi....aj da ne se potsekam I na toa vo ovie preteski za mene momenti.
Jas znam deka od nikoj ne zavisi ama si vikam na kraj ke odam u Plodnost na privatno i mora da bidne. Bas takvi raboti imam slusano za nego deka ako si na privatno ke te lula ako si preku fond duri i vregjal. I sega koj e negoviot odgovor zosto ne se fatilo kaj tebe?
Ви се чудам - ве вреѓа и му одите?? А бе малку да ми повиши тон ќе ме дознае. Што доктор е тој без разбирање зинат само за пари???
Haha istiot muabet na maz mi.Ke odime na privatno Ike bide.3in vitra na privatno.3 duri ne 1.I plus bezobrazen aroganten odnos.A preku fond a privatno.IstI ....aj dq ne kazam.Odgovor nema.Samo falenje so samari oti ne uspealo.Ti pa ako imas visok pari odi daj mu.I taka mu trebat za kreditot za bolnicata.Poradi toa I se rasipa toj Bas oti na privatno bevme kaj nego 2ipol godini me lulase da I toa po gz
Ne deka e ok ama i taa bolnica si e firma sto treba profit da ostvari isto kako vo banka ili bilo kade....bankata koga ke te odbie za kredit za ivf poarna li e....toa si e kapitalizam nema tuka cudenje
Epa ako e taka treba site bezpari da ni praat ivf ama se utepavme od plakanje na site strani.....ni sistina ni remedika ni bilo koja nema da pocne postapka ako ne pokazes deka mozes da platis
Vleguvas tamu ti vika odi sleci se.Se slekuvas I istovremeno zboruvas,si ja kazuvas makata.Te pregleduva I kuti.Ti vikq odi obleci se,ti se oblekuvas toj objasnuvq. Odi pred nego gotova ti vika prijatno. Ova li e kapitalizam?Ova li e?Dali tie zNaat so e maka so e bolka?Za so se borime nie so godini?Te gledaat vo pari nisto drugo.Ke mu nabroese maz mi 90000 iljadarki u kancelarija.Fala I prijatno.
A oti koj go ospori toa za da ne plakame?Si bila li ti na in vitro dosega?Znaes li ovoj pat kako pocnav jas?Bez vaucer dobiv terapija.Zatoa so go zamoliv dr I mu objasniv kakva mi e situacijata.E toa e covecno.E toa e lekar.In vitroto mi bese neuspesno no za dr Petanovski mozam da kazam se najdobro.Sinoka mi se javi da me utesi covekot I me smiri.
Јас искрено не сум осетила дек сакаат да ме молзат во систина. Еве и последниот пат не ми наплатија за 4Д. Дури и Лазаревски сам ни вика на државно да правам некои испитувања