Не ти треба анестезија. Моментално пецкање е т.е. ќе имаш 2 пецкања штом се 2 фоликули. Искрено мене земање пап ми е понепријатно.
Сега се правам јака, а само рикам по дома како ли ќе одам за брисеви уште малку Ама штом 7 боцкања преживеав јас, ќе смогнеш сила и ти за два
Не му ја мисли, јас секогаш бев без анестезија секако е подобро без кога се работи за два, ќе се стрпиш 5-6 мин среќноооо
А брисевите аууу, тоа ми е најнепријатно нешто. И јас како @brm_brm ич не ги сакам @biba818 Сеа ќе ти пишам да ми појасниш
здраво девојки има ли некоја да сподели искуство каква била морфологијата на спермограм после вакцинација со било која вакцина..фала ви
Maz mi e vakciniran so Moderna, jas so Sinopharm. Posle 3 nedeli od vtora doza jas pravev hormoni, se vo red, on spermogram, se vo red, no i pred toa nemal problemi. Jas vakcinive ne mozam da gi povrzam so plodnosta od se i sesto sto iscitav pred da se vakciniram. Sepak toa si e licna odluka
Devojki hrabri, mojata beta e skros negativna, nisto i od vtoriot transfer. Imam uste zamrznati, ama mislam deka stranstvo ke si baram spas. Tuka vo Swiss mi zemaa i d-dimeri dobri se i vreminja dobri. Tsh cekam, da vidam toa da ne nesto mi mrda. Ako i ova e vo red, embrioncinjata se definitivno Da ne brzam vo afektna sostojba so zaklucoci, se citame normalno so apdejt. Vi posakuvam srekja i visoki beti
Ne se nerviraj ke bide. Koga togas ke bide. Imas uste embrioncinja sto te cekaat. A kade pravese ifv.
Jas mnogu prijatelki znam sto uspeale kaj Ivanoski i se epten zadovolni, neznam sto da kazam, bidi hrabra, se nadevam ke se izborime eden den site, gospod e golem.
Drugarka borbata prodolzuva nema otkazuvanje, a da si probas vo Svajcarija bez razlika sto Imas uste zamrznati ovde vo Sistina, moze gore e srecata.
Девојки, денес ми е 8ми ден од трансфер, со 5 ден стар бластоцид вратен. Пусто срце не издржа, два теста направени, еден вчера вечер-позитивен, утрово пак-позитивен. Направив и бета денес 80.03. Ве молам за мислење за 8ми ден дали е добра вредноста? Би благодарам
Јас сум преплашена, немам храброст да се радувам... Сега би требало во четврток да проверам пак, и треба колку повеќе да е?
Pa na 48 saati da se duplira, taka bi trebalo. Tebe ti e super za 8mi den, mnogu rano si proverila. Mene na 14ti den 341 mi bese i imam since, vekje 7 meseci sme Ti posakuvam da ti raste denovive i da si imas lesna bremenost. Prvo ivf? Kaj koj dok si?