Da moze e tolku, zosto jas zaedno so drugite hormoni gi pravev i znam deka se zaedno 450 den plativ na ginekologija
Ne napraviv test, doktorot mi rece vo ponedelnik da napravam preku krv, domasen nee, ama ke kupam domasen, pa ke vidam, se razocarav zosto za drugite invitra se mi foaga na 10 den od transver, se porano dobovam togas nikogas ne sum izdrzala test da napravam
Imav cuvstvo kako da ceka nesto da mu dadam najiskreno zosto togas sobirav i dokumenti za invitro i mu kazav i mi rece jas sum vo komisija dada mi otstrani septum pravi i histeroskopija dr.trajkovski
Ve molam za iskustvo nekoj sto piel bromergon vo procedura na invitro, po pozitiven test dali ste prodolzuvale so ista doza na bromergon ili vi ja imaat namaluvano. Sekako ke se konsultiram so doktor samo me interesira iskustva
Јас ништо не сум му дала, и мене ми рече дека е во комисија бидејќи јас реков знаете колку пари имам дадено за донор, барем да направам хистеро-лапаро и да бидам на чисто. А со Трајковски се другари. Кујзнае што му било во моментот.
Јас сум 14 недела и пијам 1/2 два пати на ден од ден на трансфер наваму. Во вторник сум на ендокринолог да одлучи што понатаму
Мене ми рече др до 13та. Дали ги намалуваше постепено и дали беше кај специјалист? Не знам што да правам, ми се смачи од доктори, а ми е шубе да ги прекинам. Јас сум 11та.
А мене ендокринологот до срцева акција ми рече па го намалував постепено значи прилично рано ги прекинав.
Ќе пишам јас што ќе ми кажат во вторник, се надевам дека ќе ги прекинам и бромергонот и еутироксот кој ми беше даден превентивно а никогаш не сум имала пробчем со тироида