13 den od transver mi e, se javiv vo new born mi rekoa deka e super taa beta, mi go prekinaa aspirinot.
Исплачи се , тешко е но собери сили и ќе дојдат и твоите 2цртки и бебе во меше ... Нема правило тоа е, тешко е знам но собери сили ии знај дека ќе успееме...
После неуспешно инвитро добив на 33 ден од циклус, неколку дена откако прекинав со терапија. Секогаш добивам на 27-28 дена, еве веќе 30ти ден уште немам добиено а ретко ми касни. Дали е ова во ред? Др ми кажа имам фоликул од 28мм кој не пукнал. Ми е страв да не ми се поремети циклус, хормони...молам за совет, фала
Пред се’ фала ти за споделеното искуство, мене лично многу ми значи бидејќи ме чека истата постапка што и ти си ја правела. Многу е несфатливо зошто иако си дошла до здрав ембрион не се имплантирал во матката?За жал од наш аспект многу коцкици треба да се поклопат иако самиот доктор се’ ќе направи како што треба.Знам дека сега имаш уште повеќе прашалници во главата и голем предизвик за тоа како да се придолжи понатаму. Одмори се ова лето, посвети се само на себе и се надевам дека одговорот ќе си дојде, не губи надеж
Fala vi devojki na site, daj boze site da si docekame i sto pibrzo da se prefrlime vo temata bremenost. Za 2 nedeli sum na kontrola, pa ke vifime sto kako se odvivaat rabotite.
Пред се ти честитам, да имаш убава и лесна бременост за боледување треба со потврда од позитивна бета да ти дадат од клиниката каде е правено ивф и кај матичниот да го продолжи боледувањето.
Fala ti mila, neka se vraka so ubavo, sega mi pisala maticnata izvestajot so pozitivnata beta trebalo da se odnese vo komisijata.
Исто иакуатво имаме од Букурешт. Една г-ѓица прво му се дереше на маж ми оти од дома не носел материјал, а никој не ни кажа за тоа, плус патувавме до ск 1.5ч ради застој, после од материјалите кои стоеле до неа мафтала со еден накај маж ми. И си отидовме. Лошо искуатво.