Искрено, според мене @le.soleil не напиша ништо лошо. Јас другчие ја сфатив нејзината реплика, добронамерна ми е. Ти малку лично си ја сфати нејзината порака Гушкај бебушка и уживајте
женче да ја сфатив бидејќи до сега многу ретко за Лазаревски го имам прозвано тука за цело искуство што го имам.Ијас бев дел и не си одам од оваа тема.Ама треба да се почитува друго мислење,пред се ова е форум
Некој со позитивна бета, да чека комисиско продолжување на боледување и сеуште да нема одговор??? Мене денес ми истекуваат првите две 15 дена боледување, поднесено е од мат.ген. до комисија позитивна бета и медицински извештај и сеуште нема одговор....
A koga dade izvestaj I pozitivna beta denes vcera. Ako si vcera denes utre ke ti odgovorat mislam na maticniot ke mu odgovorat
I jas cekam, i mene deneska mi istekuva boleduvanjeto. Jas vcera gi odnesov dokumentite kaj maticnata, mi rece utte da se javam da prasam
Zenski , aj sovet so vitamini da pijam za da go spremam organizmot za transfer .... kuenzim Q10 ?? kolkav , vitaminE ? omega 3 ??? so vitamin e biten za implatacija i matka
Pa ne ti prepisa doktorot vitamini? Jas gi pijam Imryl malku se skapi, ama deka imam mutacii i koga bev na konsultacija kaj Lazarevski mi gi prepusa ovie kao edni od podobri, vo niv imalo se drugi vit ne mi bile potrebni
Pa bi trebalo da odobrat, maticnata mi rece ke odobrat, ama ke vidime do koga, pretezno odobruvale, sto znam....
Во Имприл нема баш сѐ. Главно се витамини од Б-групата. Има метилирана фолна, метилкобалт амин (Б-12 метилиран), Б-6, цинк….прескап е и не знам зошто инсистираат за него. Поединечно ако се земаат сите, може и во поголеми дози да се земат истите тие витамини. Да не ме разбереш погрешно, не викам дека не се добри, но не се ни нешто екстра посебни. И јас ги пиев, ќе послушаш доктор нели, но немав некој бенефит од нив. Продолжив да земам поединечни витамини.
Zdravo. Ke moras da pravis insemenacii i kaj nas bese los spermogramot duri i doktorot bese ubeden deka ke dobieme vaucer od prva radi spermogramot. Megutoa ne vratija na insemenacii. Ako mozes pravi si gi na Gak tamu e poeftino a vo privatnive ke ti bide okolu 15000 den. edena insemenacija a sigurno ke pravis 4. Kaj nas prvo ni kazaa 2 insemenacii pa potoa uste dve
Znam deka se od grupata B- vitamini, ama 100 pati go prasav da zemam plus nekoi drugi ne pa ne dovolni ti se tie, se mislam da si go zemam femibionot na svoja raka, stvarno se skapi ovie.
И јас да се надоврзам на муабетов, дефинитивно ако една или две членки имале неуспех кај некој доктор, не значи дека не го бива човекот и не е успешен во својата работа. Сите ние овде треба да имаме обзир дека оваа тема е многу сензитивна и многу девојки ја читаат, пола од нив се веќе со постапки почнати а пола читаат и бараат кој е подобар доктор. Затоа имајте малку осет и не го пишувајте толку драматично своето искуство. Ете и јас имам лошо искуство со некој доктор ама нема да го плукам бидејќи за некоја друга тој имал успех и стигнале до 2 цртки
Znaci vo imprilot ja nemas dovolnata kolicina na metilirana folna taka da mislam da gi smenes bidelki ima malku metil folat vo nea