Така ми рекоа и прошлиот месец кога го барав и овој месец едвај го најдов. Овие се поскапи и ја тоа се помислив дека е Фертилимин побогат, али тоа е.. Така рече и докторот да продолжам со овие.. Само 20 апчиња 1500 денари.
Тие ми ги препорача аптекарка, јас прашав во болницата баш за нив и рекоа овие, а зошто баш овие незнам.
Тие па аргинин содржат. А за такви лежачи ко мене аргининот штета прави. Ќе ги зае*ев јас бубрезите така
Среќно нека е . Совет е да се опуштиш. Стресот од исчекувањето е мн лоша работа. Па уште ако бараш симптоми.....и ако мислиш само на тоа Затоа опушти се. Немој премногу да лежиш и слушај др шо ќе каже
Со насмевка и позотивна мисла влези и излези Муабетот дека треба да лежиш не знам колку не важи. Умерена физичка активност, доста течности заради топлово, салати и овошје. Читај книги/списанија (Никако симптоми по форуми ), слушај музика, гледај добри филмови/серии. И на 15 ден од трансфер со позитивна мисла појди по позитивната бета
Како прво две , а потоа уште две...вие пративте без инсеминации и до Зарем добивте одговор да направите две , а откако ги направивте ве вратија за уште две...ме замисли ...јас пратив со една , ми побараа уште една , немој сега да им текне да бараат уште две...
Доколку од фонд побараат дополнителни документи, дали рокот на ваучерот се продолжува за тој период додека ги разгледаат дополнително доставените документи и го одобрат? Нека ми пише некој од искуство, многу ми е важно.
Значи пред 3 месеци ги поднесов документите, за 1.5 месец ми побараа дополнителен документ (не ми пратија преку пошта но случајно се јавив) и еве помина уште 1.5 месеци од кога ги поднесов дополнителните уште немам одговор, а не дека ми треба јас правев приватно ивф,уште 1 ден правам 7 недели бремена,да чекав за ваучерот кој знае кога ке го добив а мене не ми се чекаше, плус кој знае може ке ми побараа пак нешто дополнително.