Исто и мене Лазаревски ми препиша имприл но јас не го земав, дека сите вит си ги пијам посебно во највисоките дневно препорачани дози, аи ги нарачувам од ихерб и мн ми е поефтино.
Myocistin fertile e najslicen na fertilimin ,kaj da e ke pocnat da go prepisuvaat doktorive,sodrzi dva vida inozitol.
Jas zimam od natural faktors od iherb mi stigna narackata prosla nedela, zimam metilirana folna od 1000 so b12 I b6 na alkaloid povremeno vit D I vit C, taka ke teram prvo tromesecje potoa ke pojacam, gi gledav prenatalnite od iherb epten visoki dozi na vitamini Imat sto po mene e premnogu a nekoi Imat I vit A sto mislam deka na pocetok od bremenost netreba. Zasega sum na impril I metiliranata folna so b12 I b6 na kontrola ke go prasam Lazarevski dali nesto uste da zimam zasega samo ova mi kaza. Ti sto vitamini koristis od iherb
Метилирана фолна 1000мкг, Б12 метилкобаламин 1000мкг, Б6 100мг, Пробиотик, Брусница капсули, омега 3, д3, цинк 25мг, ц витамин 1000мг, калциум 1000мг и магнезиум минимум 400мг. Сега си нарачав и дманоза за уринарни инфекции.
Da mene mi odobrija no se zavisi od dijagnozata...jas bev so takva diagnoza sto edinstven pat ni bese ivf.
Нас не вратија, не ни го прифатија нивниот резултат, па затоа правевме уште еден на ГАК. Кажувам од мое искуство и ние бевме зачудени како може да има дозвола а да не им се прифаќаат резултатите. Дополнително го доставивме резултатот од ГАК. Така да, точно е.
Нашите 2 спермограми беа од Индус медика и од Медка од Струмица и поминавме. Веројатно како ќе им дојде.
Ок, фала женски ќе пробам со две инсеминации, па ако бараат уште една ќе правам, а што јадете пиете за задебелување на ендометриум? Колку би требало да биде на ден два пред добивање ендометриумот?