Сама се бицкав, гледав на интернет. Инаку сестрите само ме насочија каде. Отприлика на 1/4 од горниот дел на ногата накај надворешна страна. Го стопнувам местото и под агол отприлика 65 бочкав. Многу мали скоро невидливи модринки имав.
Јас ги примив 2 те дози Фајзер и ќе почнам со постапка, што значи на неполни 2 месеца после ревакцинацијата. Ништо не ми рече др.
Имаш и тоа со убава бета. Мене кога ми беше над 500 бетата беше толку црвена втората линија. Честитки
Дефинитивно позитивен тест, со лесно мила Исто и на мене ми беше волку црвена линијата со висока бета
Jas se vakcinirav so Sinopharm, po dve nedeli od vtora doza proveriv hormoni, nikogas podobri ne mi bile. Sega pak proveruvav, po dva meseca, isto super. Ako planiras so kineskive, cekaj mesec dena od vtora doza da pomine. Ova e moe mislenje, kako zaklucok od se sto se iznacitav. Da pomine vreme antitela da se stvorat, za kineskive e 4 do 6 nedeli od vtora doza. Pfizer pobrzo stvara antitela. Sepak licna tvoja odluka si e, doktor nema da ti garantira nisto
Ne mi se veruva pose 9 godini jas prirodno imam pozitiven test Fala vi na site da si docekate gospod e golem I koga najmalce ocekuvame se slucuvat cuda zato Nikogas ne gubete nades
Уште поубаво и уште поголема радост за тебе. Најмногу ме фасцинираат ваквите приказни, кога најмалку или никогаш не очекуваш, се случува позитивен тест и бременост, право божјо чудо, ти посакувам само убавини до крајот, да си имаш најлесна бременост и да заборавиш на сите лоши работи и маки низ кои си поминала
Zeni , sakav da ve prasam koga vi zakaza doktorot prvata kontrola za da napravite i kolku nedeli ke imate i sto terapija zimate ??? Imajte ubav den
Прва контрола се закажува на две недели од позитивен тест или кога ќе бидеш 6 недела од бременост за да се слушне срцебиење, но и кога нема веднаш срцева акција се презакажува за уште една недела. За терапија е истата што ја примаш цело време, си продолжува и после позитивен тест, јас се боцкав со пролутекс и прогестерон депо преку еден ден, а утрогестан вагиналети ставав од 400 мг секоја вечер