Rezervite se FSH i AMH. Za vrednost 7 na fsh nema potreba od panika za rezervi. Ako vi e misla, ispitajte si AMH
Ti blagodaram mnogu na odgovorot, taka i mislev deka e slicno, bidejki se bockav sama so fostimonite mislam deka ke mozam i ova
I uste edno prasenje imam Bidejki punkcijata mi e vo vtornik, koj den bi mozela da go ocekuvam transferot, mnogu sum vozbudena
Зависи како ке решат ембриолозите со докторот,може да ги чекаат да стигнат до бластоцити значи 5 дена или може на 2 или 3 ден да ги вратат.Не грижи се само нека се оплодат и што повеќе да имате ембриони.
Isto minatiot vtornik pravev punkcija,petokot mi pravea transfer.Pa se zavisi od embriolog i doktor.Ti posakuvam uspesna punkcija i mnpgu kvalitetni embrioni
Девојчиња зошто се испитува torch? Едно неуспешно инвитро имам дали треба да испитам? За два месеци ќе одиме на трансфер со замрзнати.
Тие што поднесуваа документи во фондот...дали добивте одговор...скоро цел месец како поднесов, а уште немам одговор
јас имав молба поднесена за промена на ваучер, дали молбите ги разгледуваат посебно или не не знам но ми стигна по пошта пред една недела негде а одговориле на 14.07 по мене тогаш имало комисија