Devojki dali pred proverka na progesteron moze da se konzumira hrana i tecnosti ili treba na gladno da se proveri. Ubav den
Ne e povrzan progesteronot so hranata. Jas koga gladna koga jadena sum ispituvala. Nikoj ne me prasal dali sum gladna zedna
Девојки што витамини пиевте за препреми со намален амх? Имам период од 3 месеци додека почнам со постапка па сакам да почнам да пијам некои витами.. предлог ?
Девојки, моето прво инвитро преку фонд заврши неуспешно. Краток протокол, со машки инфертил., трансфер на 3 ден, на 15 ден b hcg 55,89, на 24 ден добив и b hcg 2,29. Имала некоја членка сл. ситуација? Во прашања сум, кај згрешивме, дали требаше 1 или 2 ембриони да ставиме? П. С. веќе имаме 1 слатко детенце, природно, со природен пораѓај...
Devojki, deneska podnesov dokumenti za vaucher.. Vo mojot grad vo FZO. Deckoto sto gi primase dokumentiite, mi rece sa 2 do 3 nedeli ke imame odgovor. Sega ne znam dali onoj ne znae deka komisijata e na odmor, ili ustvari ne se site na odmor.. ama toj taka mi rece
Dheas sigurno zgolemuva uspeh I vitamin d povisoka doza , znam poznanicka od nula jajni kletki so ovaa kombinacija DHEAS I vitamin d imase 8 jajni kletki na sledno in vitro
Draga, na forumu Roda saznala sam da je Dr Lazarevski iz Sistine na odmoru od 30.8. do 15.9. sigurno.
Devojcinja, od koj den na ciklus se pocnuva so birth control pills? ako ideme so dolgata postapka me interesira da znam za da napravam planovi so vremevo
Devojki malku se plasam, denes bev na punkcija se super pomina, no eve pola den doma odmaram megutoa ne mozam da zemam vozduh dlaboko osekam bockanje vo gorniot del od stomakot nagore nakaj gradniot kos i levoto ramo od predna strana, Dali nekoj vaka se osekal? Mene mi e prva infuzija vo zivotov ne znam dali e do toa, ako e dali e normalno ...
Da sega se konsultirav so doktor mi rekoa deka ne e nisto strasno, toa bilo zatoa sto sum imala mnogu folikuli, 19 jajce kletki izvadija, i sega ostanuva nekoja tecnost (ne razbrav bas tocno kakva) i mi rekoa mnogu proteini i elektroliti, ete nekoj ako vaka se oseka da ne se panici, malku e neugodno custvoto no .... Mora da stisneme zabi