Да, и ја имав над 20 затоа и прашав. Но, ако имаш остри болки во стомак како со нож да те пресекува веднаш треба да се јавиш. Поздрав и сите да се оплодат[/QUOTE]
Pozdrav do site Sakam da ve prasam kako gi calculirate nedelive ? od toj den sto vi bese transferot ili kako ??? Deka jas ne 3 juli mi bese transferot a doktorot mi veli deka sum na 5 nedela ....
I mene isto taka bese,za den dva ke pomine.Pij mnogu tecnosti i ako mozes Iso tonic i iso sport sto se .
[/QUOTE] Da ne e slucajno hiper stimulacija ova ili ne? Nemam pojma sto znaci toa i kako gledaat dali e hiperstimulacija po sto se znae? Jas osekam kako bodezi samo, kako strekanje ...
Da ne e slucajno hiper stimulacija ova ili ne? Nemam pojma sto znaci toa i kako gledaat dali e hiperstimulacija po sto se znae? Jas osekam kako bodezi samo, kako strekanje ...[/QUOTE] So anestezija si? Pocekaj do utre moze ke se stabilizira se.i minimum 2 litri tecnosti i elektroliti.I jas bev ista za 24h se smiri se
So anestezija si? Pocekaj do utre moze ke se stabilizira se.i minimum 2 litri tecnosti i elektroliti.I jas bev ista za 24h se smiri se[/QUOTE] Kolku sto znam kaj hiperstimulacija ima visok na voda i taa dokolku e epten strasno treba da se aspirira, samo se molam da ne e toa, ne bi sakala da dojde do prekin na procesot, edvaj go cekav ova ....
Da ne e slucajno hiper stimulacija ova ili ne? Nemam pojma sto znaci toa i kako gledaat dali e hiperstimulacija po sto se znae? Jas osekam kako bodezi samo, kako strekanje ...[/QUOTE] Симптоми на иперстимулација започнуваат 48 саати после пункција. Сега опасноста е да не е крварење.
Симптоми на иперстимулација започнуваат 48 саати после пункција. Сега опасноста е да не е крварење.[/QUOTE] Nemam krvarenje voopsto Ne znam dali moze od anestezijata Mnogu se plasam
[QUOTE="Ivana33, [/QUOTE] Nemam krvarenje voopsto Ne znam dali moze od anestezijata Mnogu se plasam[/QUOTE] Samo pozitivno misli i se ke bide ok ❤
Od kade vi e informacijata? Jas treba da imam transver kaj Lazarevski vo Septemvri, ispaga deka se ke odlozuva i ponatamu, koga se slusnav so Anita minkaza deka Septemvri se vraka redovno na rabota
Pocekaj barem 48 casa dokolku ne se namaluva bolkata obavezno pobaraj da te poglednat na eho vo meguvreme pij poveke tecnost.... Jas na den na transver imav strasni bolki glavata od zid da ja udrev mislam deka ke me bolese pomalku prasav 101 pat nisto ne e strasno izvadija mnogu jajce kletki,denot koga trebase da se pravi transver edvaj nekako gi namoliv da vidat sto se slucuva zosto imam takva strasna bolka koga mi na pravile hiperstimulacija... Transverot go odlozija jas bev mnogu luta gnevna besna bidejki otidov za transver no po dva tri dena svativ deka toa e mnogu podobro za moeto zdravje bidejki dokolu se napravi transver so hiperstimulacija i transverot e uspesen togas sledi najlosoto...
Фала, изгледа процентот на машки е поголем кај Ивф. А баш сакав девојче. Само да се живи и здрави. Со среќа и на тебе.