Исто и кај мене. Но јас правев бета на 15ти ден од трансферот. Докторот ми кажа 14ти, ама беше недела. Решив ден плус, за да биде посигурно. Со лесно и со среќа.. ти посакувам позитивен тест што поскоро
Мислам дека е ок, јас прокрварив кафеаво ама после 3 недели. Бев на ехо, викам докторе ништо нема да видите, па вика ништо не е, од хормоните ти е. Ако си покриена со прогестерон, не паничи.
Фала многу за информацијата, добро е да се знае. И така е многу поевтино отколку во приватна лабораторија. Во Авицена пред некој месец платив 1800ден. за витамин Д и 1600ден. за Б12.
да многу поефтино доаѓа вака исто и мене ми кажа некоја членка па успеав поевтино да се истестирам. опцијата е одлична ако не успееш да се снајдеш со упат. Со упат некои 200-300 денари фаќа мислам
На граница се, за ФСХ може да прават проблем ама ако им дојде така.Ако ти се ризикува може да ги пратиш, ако не направи си и АМХ па ако ти е над 1 можеш да ги пратиш и двата резултата. Јас така направив
Zdravo hrabrii denes nema nisto od beloto pismo(vaucerot) inaku jas izlegov i pozitivna na kovidako mi odobrat od fondot sto i kako ponatamu? Fala mnogu
Епа супер мила, можеш да го пратиш тој резултат со резултатот од хормони и ќе ти одобрат без проблем. Со среќа!