Биди упорна, некогаш не креваат со денови, по цел ден, а некогаш на првото ѕвонење, барем јас имам такво искуство. Ако не ги добиеш за два-три дена, секако можеш да појдеш таму. Ајде утре од прва да ги добиеш.
Душо, од мојата бета не бидна ништо, сега збирам сили за трето ин витро. Ама твоето "мами" како позитивен предзнак го сфатив, дај Боже што поскоро така да се викам
Девојки др не можеше Хомоцистеин да го пише во упатот, не го најде. На клиничка биохемија се испитува? Имам упат за витамин Д,Б и фолна па ако се испитува таму ќе барам да биде на приватно. Да не знаете колку кошта?
Јас ги добив. Поднесов на 14.07 Одобриле не ми пратија ништо на меил. На 12.08 е испратен ваучерот со препорачано писмо така ми кажа секретарката ама уште нема стигнато веројатно заглавене во пошта. На одмор сум не сум дома така да ќе треба од таму директно да си го земам.
Здраво на сите, Ве молам за информација каде во Битола може да се направи спермограм. Имаме веќе еден направен во Плодност. Собираме документи за ваучер од фондот. Ви благодарам и на сите ви посакувам многу среќа и сила ❤️
denes trebase da bidam 8ma nedela, a plod so merki za 6ta nedela i premnogu slabo srcebienje... mi dadoa 4 cytotec za spontan abortus... kazete mi sto da ocekuvam, malce povekje sum isplasena, a doktorot rece deka ke imam bolki i kontrakcii... iskustva ve molam sto da prezemam za polesno da pominam vo fizicka smisla, zosto emotivno ke se opravam posle se ova
Другарки мои мојата бета е 904 на 10 ден од трансфер.На сите ви благодарам за подршката и ви посакувам што поскоро да излеземе од оваа група.Ве гушкаммм