Pa do sega sum slusnala od mnogu deka podnele i bez inseminacija im odobrile so mislenje od doktorot i samite rezultati kazuvat deka jas prirodno i so inseminacija nemozam da ostanam bremena se nadevam ke mi odobrat ☺️
Moja bliska podnese dokumenti na 05 avgust izvestuvanje dobi vcera na 26, od dokumenti podnese hsg, 4d eho, inseminacii samo dve imase napraveno, ama zaradi nizok AMH epten nizok, doktorot i pisa izvestaj deka nema potreba da pravi uste dve inseminacii, brisevi, pap, hepatit hiv i spermogram od dve razlicni laboratorii.
Женски јас денес почнав со боцки...докторот ми е на одмор , ама јас решив да почнам кај Хаџи Лега додека да се врати Владимир бидејќи терапијата веќе беше напишана...искрено трема имам , првпат ми е ,ама ќе издржиме...ми рече сестрати тие Цитротиде инекции ги набавувале од Косово поевтино...има ли некој инфо , како тоа оди , од која аптека и која им е цената таму
Со лесно и со успех нека е! 33 евра беа лани во Косово, а тука 2600 денари. Јас две имав само за боцкање, па баталив, од тука земав.
За на државно да ништо посебно само реген на граден кош знаат таму кај што ќе те снимаат и екг од матичен, може да си направиш и комплет крвна слика, јас имав се направено ама не крај не го дочекав анестезиологот на државно
Ako si prakjala po posta plus rezultati moze tise zagubeni mene migi izgubija pa nosev licno novi srekno
Koj den posle transfer bi mi dal tocen rezultat mislam na dioomasen test ako embrionceto 4ti den e vrateno,I dali cesto mokrite vie so pozitivna beta