Denes 12ti den od transfer napraven domasen test negativen,utre preku krv proveruvam beta,simptomi celo vreme od transfer na dobivanje menz,bolki vo.gradi,bolki vo stomak.Dali testot domasen moze na 12ti den.da pokaze lazno,na nekoi pokazuva I toj den dokolku e pozitivno,iskustva.
Mene na 13 den od transver na 3 den vrareni mi pokaza bleda linija edvaj vidliva preku krv idpitav super beta imav
Јас не правев домашен тест, а бета правев исклучиво на денот кога кажал докторот. Баш од овие причини. Познавам случаи каде што домашниот тест и после доцнење покажувал негативно, а бетата супер. Стрпи се уште ден два, ете среда, среќен ден, направи си бета. Со лесно и без паника. ❤
Ne sum doktor, ali podobro e kiretaza i mnogu posigurno. Ova od iskustvo od drugarka bliska. Ne se plasi, ke te sredat
Odis kaj izabran doktor za invitro, pravite muabet sto kako ponataka, pred da pocnete zemas upat od maticen ginekolog za odbrana klinka i pocnuvas. So srekja neka ti e i so lesno, neka vrodi so plod!
Девојки, тие што се вакциниравте после неуспешно инвитро дали продолживте да пиете метилирана фолна и други витамини во тој период меѓу двете дози, а и веднаш после тоа ? Дали некоја има мислење од доктор во врска со ова?
Мене докторот ми кажа после ревакцина да пројдат 2 месеци па после тоа со терапија ќе почнуваме (и витамини и се) Но секој различно. На другарка и рекоа за 2 недели. Така да немаш некој официјален став П.с. Девојки завршив вчера со скречинг. Почнуваме со естрофемче