Мислам дека информацијата е точна...јас бев и вчера и денес ...додека чекав баш ги слушнав на шалтер дека ќе бидат на колективен одмор.Мене денес ми изнададоа терапија до пункција...мислев дека барем уште еден преглед ќе ми направат , ама тоа е...тебе можеле барем да ти дадат терапија да си имаш , ако случајно добиеш циклус
Nisto ne mi dadoa, verovatno bidejkji mojata terapija ssuste ne e odreddna osven klelsanite, doktorot e na odmor i se ostana vakaa.. Kako Gospod saka, a stresot e pregolem..
И јас терам 14 недела боцкав секој ден до 12 недела пишува и во упатството дека се боцкат до 12 поздрав со лесно
Sigurno prolutex sekoj doktor razlicno go dava,me zagrizuva toa sto jas nego primam a kontrola prva mi e na 9ti septemvri
Друшки, едно прашање, пред некој ден прочитав дека Њуборн ќе се на колективен одмор до четврток, па ме интересира дали е точно, бидејќи на нивната страна не видов такво нешто. И доколку е така вие што треба на 2 ден од циклус да идете а во се погоди баш некој од тие денови што би правеле. Поздрав и убав неделен ден.
Навистина нема никаква информација на нивната страна...јас баш ги слушнав на шалтерот вработените дека збореа ќе се на колективен одмор , а и Хаџи Лега на една пациентка и објасбуваше дека ќе оделе цел тим Њу борн во Кападокија...сепак ти утре заѕвони за сигурно да видиш...може па ќе си остане некој дежурен...некако ова неодговорно ми личи , да стават клуч на цела клиника неколку дена
Bas jas treba na 2 den na eho da me pregleda dok vo new born, a 2 den mi paga utre neznam sto da pravam citav tuka deka od utre nema da rabotat a se dogovorivme na transfer na priroden ciklus sega neznam dali se pie nesto od 2 den nisto ne mi objasni, mi rece hormoni da ispitam no toa dobro ke zemam upat od maticnata i ke odam i daa dali nekoja bila sega skoro za hormoni dali dozvoluvat vo drzavna bez vakcina da se vleze ili ne? Ne sum vakcinirana uste pozz
Da se zatvori cela klinika na 4 dena toa e mnogu, so site pacientki se dogovarale po nesto mi nemaa logika ova rabota stvarno.
Имаа на стори на инстаграм пред некој ден баш го видов, ама требало да се пише известување, а стори кој виде виде
I mene ne mi e logicno, bi trebalo nekoj da e dezuren, ima zeni koi se vo proces, pregledi pravat i taka nataka... Jas ne dobiv konkreten odgovor sto da pravam vo ovoj slucaj.. Da svonime utre pa da vidime..
Точна е информацијата... но верувам дека ако ти се паѓа 2ден утре најубаво е да се јавиш (кај некоја сестра ќе е тел.) И ќе ти дадат инструкции сигурно нема да ги остават на цедило пациентките а и нема сите баш овие 2дена да им е денот за преглед среда секако е неработен ....за хормони мислам сеуште не бараат сертификат...позз