Se javuvam so.los rezultat.mojata beta na.13ti den.bese 75,5 deneska 19ti.den.od transfer napraviv test sure chek utrinava I pokaza negativno se zagriziv I otidov pak.beta da proveram mi.bese 5,0.Mojata beta padnala.Jas sum.skrsena I razocarana mnogu.Cuvaj te se I da imame verba deka ovoj.kosmar I trnliv pat za bebe eden.den ke se isplati.
Zdravo jas sum nova na forumov i sakam da spodeli nekoi iskustva dali ste imale nekakvi simptomi posle transfer inace mene denes mie 3 den bez denot od transfer..guski do site
Нема правила, има секакви најразлични искуства, и ниеден симптом не е сигурен знак ни за присуство ни за отсуство на бременост. Среќно, ти посакувам успех
Jas vcera i denes imam kako mali predmenestrualni bolki vo dolniot del na stomakot pa zatoa nekako me plasat ..fala site da imame uspeh
So lesno dusicke,sekoj razlicno osekja od hormonskata terapija se osekjaat bolki koi se podnoslivi,odmaraj poveke I so pozitivna.beta.
Mng mie zal i za vas vi go citav postot pogore..ali so novi sili i nova nadez odime napred nema predavanje taka lesno
Glava gore lavice, slednoto e tvoe sigurno! Gospod ni dal onolku kolku sto moze da podneseme! Taka i jas si se tesam iako e bolno! Morame napred, bez otkazuvanje!
Абе овие во Турција си ги ладат половите органи затоа биле на колективен одмор. Чукајте си ја главата вие за пункции хирмони и шотијазнам, тие ќе одмараат. Господе боже
Posle transfer imav bolki kako grcevi vo matkata,bolki vo leviot jajnik,bolki vo gradite mi stanaa teski onaka mi se spiese nekoi 2,3 dena,imav custvo deka treperam onaka kese stresam,site pieme razlicna terapija I na sekogo razlicno reagira toa,odmaraj si poveke fizicka rabota do proverka na beta nemoj,uzivaj si citkaj nekoja kniga I samo pozitivno,morame napred site da ocekuvame nesto ubavo dase sluci.
I toa kako duva, jas plus 10 kila sum otkako pocnav so postapktite za ivf, nikogas se sum bila vakva ne se gledam, ne e mozno da e od jadenje se cuvam ne jadam tolku ama toa e samo neka bide pa posle na dieta ke vleguvame
Ne bilo ova embrionce dobro zdravje drugo ke bide borec I mama ke go guska so novi sili vo novi pobedi I so gospod napred.
Оф бееее....жал ми е ,знам како ти е... Амаа главата горе,денес плачи,од утре насмевка од шестка до шестка ...со нови сили,во нова битка... Ова искуство само ќе те направи уште појака и похрабра✊✊
Те гушкам најсилно Следниот пат ќе биде до крај. Точно знам како ти е, дури и првата бета ни била иста. Не си сама. Одмори се и одиме на следно со успех.