Zdravo moze li da mi kaze nekoj kade da se obratam za vaucerot podnesen e samo sakam da prasam dali bi mozela licno da odam da go zemam radi toa sto nemame postar i ne bi znaela ni dali e gotov ni dali ke treba plus nesto da odnesam dali ima broj Tel. Da bi se javela da prasam??
Ako nemate postar, ke bide ostaven vo pošta i tuka ke mozete da si go podignete. Ako sakate licno vo Fond da odite, javete se kaj nekoi od sekretari i tie ke vi objasnat koga da dojdete do Fondot i daa go prezemete. Секретари: Несрин Муареми 02 3289-068 Даниела Цветковска 02 3289-016
Ve molam za info, d-r Mitko Ivanovski dali e na rabota mesecov ili mozebi koristi odmor? Ne mozam da gi dobijam, a treba da znam zosto ke idam od stranstvo i so ova koronava se e so proceduri. Fala vi odnapred
Има јас, денес ми е 12 ден но ми е страв да направам тест, треба во сабота или евентуално понеделник!
Го разбирам тој страв... во петици го осетив. Е, вака сум го гледала тестот Но, ако се вратени на петиот ден ќе покаже. Дај боже да, си видиш све цртки
@Алек*** Фала ти мила за поддршката, ме изнасмеа.... знам дека ќе покаже ама оди направи го! На 4 ден ми е вратено едно ембрионче па ќе издржам јуначки уште 2 дена до бета. Гушки!
Ajde stiskame palci za visoka beta i mene mi se vrateni 2 embrioncinja na 4 den no mene se uste mie rano za beta denes 6 den....imas li nekakvi simptomi mila custvuvas li nesto dali imase implatacisko karvarenje ? Izvini ako prasuvam mng..guski❤❤
Здраво да прашам со анастезија правеше и како помина јас треба да правам овој месец па ми е страв како ке изреагирам на анастезија ,каде правеше
Веројатно сакаше @Damjana5 да ја цитираш, ама еве и јас ќе споделам искуство. Јас лани во октомври правев пункција со анестезија. Никаква реакција немав, ниту ми се лошеше, ниту глава ме болеше. Освен за пункцијата, краткотрајна анестезија имам уште 4 пати примано, ни еднаш немав реакција од неа.
Јас првпат правам пункција , ама анестезија сум примала неколку пати и секогаш сум поминувала без никакви нус појави...и сега се чувствувам супер , дури ми е криво што не си отидов и на работа ...зедов слободен ден