Стручно по доктор што ми одговорил, инвитро е цела постапка со пункција. А трансферот е само дел од постапката за инвитро. Не е инвитро само по себе
Фала ти мила за некој ден да се враќа и кај тебе. Последните два дена како некои досадни болки ако може да се наречат така во долниот ден на стомакот но не постојано и јас пошто и распаметена за резултатот а и од искуство од прошлиот трансфер (болки како пред добивање), не им обрнав внимание. Ги анализирам дури сега дека не беа исти а инаку градите се надувани и осетливи и од прогестеронот па не се некој голем репер. Не се замарај, ќе видиш се ќе биде во ред. Јас не сум била поопуштена и позитивна но пред крај нешто во мене пукна. Се изнаплакав поштено и не бев веќе уверена во позитивен резултат, затоа батали да анализираш и мисли како да си трудна, ќе биде! Те гушкам!
Ajde ajde cestitki najgolemi jas ne pravev 2 I 3 beta doktorot mi kaza na eho ke se vidi I taka I bidna no ako ti e sube napravi si da si sigurna. Te cekame vo trudnicki
Se nadevam mila deka taka ke bide,mozebi kako sto vikas gradite se osetlivi i od progesteronot no mie cudno sto taa osetlivost pocna od denes 8 den od transfer a jas veke nedela dena kaj sto go primam..ama se nadevam za dobro da e guski♥️♥️
И да знаеш @Bubce38 , па како се погоди трансфер на Голема Богородица, тест на Св. Јован.. Фала ти многу за се, те гушкам!
Честитки мила, нека ти биде најлесна бременост до крај, да се радуваш со секој следен чекор Ни го разубави денот, сега само опуштено
@Sienna_MK фала ти и тебе посебно те тегнам мила за носе, што побрзо да се враќа и да не израдуваш, важи! Те гушкам силно, силно!