Се прерадував како за себе!!! Па фала му на Бога за вакви убави вести, така да продолжиме! Честитки од срце, само радост и понатака
@Rtulka честитки, душо Да си имаш школска бременост! @Community, јас имав една постапка со замрзнат и две ин витро постапки. Инвитро е се', со се стимулации; кога е со замрзнат е поедноставна постапката и не се брои технички како ин витро. Мене ова ќе ми е трето ин витро. Се надевам последно
Зависи во која клиника , во систина околу 27600 е само трансферот и плус терапија што ќе ти препишат .
Последниот крио трансфер ми беше на скроз природен циклус , после трансфер продолжив само со утрогестан и аспирин , предходните зимав естрофем , утрогестан аспирин и пролутекс , зависи како ќе одиш докторот ќе одлучи што е најдобро ❤
Mislam deka imas mutacija, kako sto pisuva-heterozigotnost, jas e imam ova MTHFR,za nea znam deka ne e nisto seriozno samo treba da se pie metilirana folna, taka barem mene mi kazaa.
Kako ste mi zenicki jas ke pobudalam od cekanje veke ima li nekoja da mi pomogne da slodeli simptomi ima li nekoja so slicno iskustvo kako mene denes mi e 9 den od transfer a od vcera pocnaa da me naboluvaat gradite inace do vcera ne osekav nikakva bolka a od vcera na dopir mi se bolni i od vreme na vreme imam mng mali bolki kako pred menstrualni daj pomagajte ve molam sto moze da e..i izvinte ako postojano dosagam na ista tema no pametot se tamu mie..ve guskam na site♥️♥️
Девојче,премногу си напната,ништо не правиш со тоа постојано барање симптоми и кај тебе и кај други освен што си создаваш нервози.Секоја жена е приказна сама за себе,некои ги имаат сите симптоми што асоцираат на бременост и на крај ќе добијат негативен тест некои немаат ни еден единствен симптом и остануваат бремени.Кој и да прашаш ќе ти каже дека симптомите на бременост и предменструални симптоми се исти! Доста си ја мачиш душичката,земи направи домашен тест 9ти ден од трансфер ќе покаже ако има нешто. Со слични искуство како тебе сме сите овде на темава што сме поминале бар еден трансфер.