Мене ми се појавија акни како пред менструација исто, и ги имав истите мисли како тебе. Не губи надеж само позитивно. Еве сум седма недела со близначиња, сеуште не можам да поверувам. Господ на сите ваква среќа да ви даде
Se nadevam mila da bide i kaj mene isto pa ke vidime ...imase li plus nekoi simptomi koga bese vo iscekuvanje?..pozdrav i so lesno da si ja iznosis bremenosta♥️
Девојки дали имал некој реакција од пролутекс? Јас се боцкам наутро и навечер. Сум се боцкала и претходно. Но сабајле ми појави еден блед испакнат круг околу боцнатото. Се боцкам во стомак. можеби лошо сум се боцнала?
Sigurno si loso bocnata i jas isto se bockam so proluteks vo stomak i nemam nikakva reakcija osven od koga ke se bocnam mestoto boli malku..pozdrav
Jas sum skoro sigurna deka ke bide pozitiven. Aj idi kupi test vednas i kazi ni go rezultatot ovde. Dosta so panika
Дали некој примал триптофем?Како реагиравте, денес ми е 8 ден боцкање и добив , нели е рано за добивање? Од 21 ден се боцкам
Pa iskreno dodeka se bockas ne treba da dobies barem taka mi kaza mojata dok, jas 10 dena se bockav otkako zavrsiv dobiv.
Од 21 ви ден на циклус се боцкаш, така?! Тоа значи дека денес ти е 29ти ден од ц?! Таман си е да добиеш циклус
На 28 ден ти дојде? Зошто рано? Јас се боцкав, ми се продолжи за неколку дена, но не беше ништо алармантно, се боцкав 12 дена пред да добијам, а почнав од 17 ден мислам, дека имав циклуаи на 25 дена.
Јас ваков протокол никогаш сум немала. Секогаш сум ги боцкала почнувајќи од 17 -24 ден, ќе добијам до 28-29ти ден и сеуште сум продолжувала и за време на циклус уште 7-10 дена. Вака било секогаш, и кога сум примала стимулации и кога сум имала само трансфери со замрзнати. А ти од кога ги избоцка 10те триптофема и доби за 2 дена , што правевте понатаму?
E pa sigurno ne e isto kaj site, 10 dena se bockav dobiv, trebase da prodolzam so estrofem no se pojavi cista i imav odlozen transfer se prefrliv na terpija za cista, mislam deka se e individualno kaj sekoj covek, barem jas pocnav na 21 den vodam evidencija i sum mnogu sigurna.
Еее ова е друго Си ги прекинала ради цистата. Инаку сите почнуваат од 17 до 21 ден од циклус, еве и ти така си почнала. Ама да не се појавила цистата сигурно уште ќе си ги примала.
I clenkata pogore @Dea82 napisa deka pocnala od 21den, i jas taka pocnav ne pocnav na 17 tuku od 21 den, 10 dena na triptofem pa posle na estrofem taka mi bese semata, gi zavrsiv triptofemot toj den sto trebase da prodolzam so estrofem mi se prekina sve zaradi cista , ne sum strucnjak za ova oblast go kazuvam samo toa kako mene me vodea i znam deka bese vaka.
Не се разбираме нешто ама во ред. Кога велам од 17-21 ден тоа значи дека обично сите почнуваат тој период. 17 18 19 20 или 21 ден од циклус.