Da moze I pokasno da pocnat delbite utre ketise javat pak ako se e ok zavisi do spermatozoidot kako oploduva I do metodata koja ja koristite jas so ICSI metod se slucuvalo sporo tri denadase napravi dobra delba zada go vratat no posle se ispostaviva problem okolu formiranje na placentata zavisi od materijal so kakov kvalitet raspolagate.samo pozitivno I od ednoto moze dve da bidat
Mislam 26 400 den.no najubavo vo kontakt javise na sistina pred 2 meseci taka slusnav no sigurno za 1 embrion e toa vrakjanje
Napravisi sure check vo.bilo koj del od denot 145den e I ke znaes dokolku e bleda linija ima nadez dokolku na nisto na 12ti den proveri beta so lesno duso
Јас бев вчера, во десет имав термин, некои 20 мин почекав и ме прими , се си беше ок, немаше ни нешто многу гужва, си ги почитуваат термините изгледа кажи што друго те интересира
Bravoo!!! Dva dena ja baram sestraAnita da zakazam,ne diga neznam sto im e problemot pocnaa na nervi da mi odat veke.
да зимам терапија за инсулин 2 х 850 сиофор и фертилимин, али и пазам доста перидов на исхрана по лебни едници онаа за дијабетичари што е, внесот на јаглехидрати ми е скроз намален не јадам бело брашно ич,компир ориз ептен ретко повеќе месо и салата
девојки тие што сте веќе со процес на боцкање дали си зимате нешто плус витамини за раст на јајце клетки, јас пијам фолна и некои мултивитамини чат пат дали нешто плус да вклучам да има повеќе