Јас лани правев во систина природно модифициран но не дојдов до трансвер платив 58000. Само пункција неколу фостимони и анализа на хормони
Јас да се пријавам ми се јави ембриологот ми кажа дека само едното ембрионче се дели како што треба grade A било другите за жал не се оплодиле. Утре трансвер, се надевам дека ова ќе ми биде среќата и јас да се израдувам конечно со две црти Ви благодарам уште еднаш за подршката што ми ја давате
Devojki, ajde edno bezvezno prasanje, sto mislite za farbanje vo tekot na stimulacii? Jas mislam deka nisto nema isto kako i vo bremenosta, no aj da prasam?
Jas da ti kazam od kako napraviv transfer nisto nestavam ni na kosa ni na nokti ni na lice edinstveno sampon za kosa I regenerator I kupka za tusiranje, ne se sminkam koristam merki ne odam na rabota da ne se znojam antiperspirant I toa za drugo mi e sube, I da ti kazam 5 mesec sum kozata mi e cista a za farbanje ok mi e kosata nemam sedi I teram taka, da odam na rabota nesto bi stavala ama vaka sum prepustena na prirodata I ok mi e.
Sigurno i jas taka bi napravila posle transfer, od toa sto vikas da ne ti bide sube, ne deka veruvam deka nesto ke se sluci. Poznavam zeni koi se farbaat i sto ti ne vo tekot na bremenosta, ali aj da si prasam sepak, me otera pametot na toaa,mozebi nekoj ima nekoe iskustvo.
Јас се исфарбав по стимулациите пред трансфер, без амонијак. Потоа во 13гн, па во 22гн, планирам и пред пораѓај можеби, ќе видиме. Не можам цела сум бели влакна.
Редовно си се фарбам, максимум на 2 недели. И за време на стимулациите, ден пред трансфер... Од позитивниот тест почнав со фарба без амонијак. Денес баш се фарбав, не најдов без амоњак, па лупнав обична. Нокти не правам, оти ги немам. Ги Грицкам Со среќа
E pa togas i ja edna bez amonijak da si stavam, da ne mi bide sube..Mi go razbistrivte umot ♥️ Falaa devojki ♥️
Девојки, вие што сте примале по два клексани дневно плус аспирин, кога ги земавте во текот на денот? Клексани на 12 саати веројатно, ама аспиринот кога?
Женски мои, ја завршив со спонтан во 6та недела. Без драми, here I am again. Дур да се спремам за следно ИВФ ме интересира дали располагате со информации и искуства која болница е најдобра за машка неплодност. Кај мене состојбата е се ОК, но сопругот е со олигоастенозооспермиа. Дали Плодност имаат најсофистицирани методи? МАКСИ? Паметот ми оди и накај Прага, ако некоја има искуство. Ве поздравува и однапред благодарна за споделените искуства.
Клексаните еден сабајле, еден вечер, гледам да има 12h измеѓу. А аспиринот на ручек. Конкретно- 09:00 клексан 15:00 аспирин 21:00 клексан