@ladystardust Бре што ми е мило, ептен. Не се секирај, late bloomer е, ќе си напредува убаво. Со лесно до крај
Какво задоволство ми е да те читам. Па и со прекрасни вести Честитки од срце, многу многу ми е мило, да си се радувате до крај . Вакви постови ме охрабруваат, а бидејќи преубаво си пишала, имав потреба да можам на секој пасус лајк да ти ставам Поддршката што ја опиша од другите членки, иако можеби и лично се познавате (можеби и не) ми ствара чувство како овде да сум во фамилија, а не на форум Уште еднаш честитки, храбра жено
Mene mi go razubavi denot, i periodot vo koj sum vlezena. Mnogu mi e milo sto si dojdena do ovde. Navistina. Naj naj najiskreno ti posakuvam do kraj da isteras so bremenostata i da imas bebus vo svoi race finally. Navistina premnogu sum srekna za tebe. cestitki
Така бе девојче, тебе те чекав да пишеш, многу ми е мило и од срце ти посакувам да си го гушнеш малечкото Иако после се’ изгледа лесно сепак во тие клучни моменти треба да се избориме со самите себе а пред се’ да веруваме дека ќе биде, тука се најмилите да ни помогнат а секако и членките што секој ден се борат за иста цел. Твојата приказна беше најпозитивна и воопшто не беше проблем да ја прочитам до крај и да не можам да ја тргнам насмевката колку само ми е мило за тебе што си успеала. Верувај дека малечкото ќе се избори, со лесно до крајот и влечи не’ тука сите
Cestitkiii!!! Voopsto ne bese tesko ovoj post da se pročita, bidejkji go procitav vo eden zdiv, znaev deka na krajot sleduva nestoo prekrasno stom tolku e dolgo-isto kako nasiot pat do celta,dolg, ali na krajot srekjen! Poskuvam se najubavo da bide, da si go gusnas maleckoto, da ti se napolnat racete! Bravoo hrabra zeno za vakva prikazna, ni dava nadez i motivacija da izdrzime na ovoj trnliv pat ♥️♥️♥️
Ееее Среда среќно значиии!!!!! преубава и препозитивна приказна си пишалааа, многу ми е драго и само убавини во бременоста!!! Ајде да биде ова september to remember
Draga, meni su rekli 800 eura transfer zamrznuti, bez terapije naravno. Mi smo u programu donacije ali verujem da je isto.
Друшки, фала од срце за честитките на сите, да не ве прозивам една по една, се растопив и разлигавив од убавини од зборови Посакувам да ви се врати во иста мера (или дупла за оние што сакаат близначиња) и во иднина на форумов да има само поводи за радување и никако причини за тага. I've got a long way to go, ама драго ми е што успеав да стигнам до овде. А ќе успееме сите, во тоа бидете сигурни, ве влечам сите за нос. @Rtulka тебе посебно ќе те означам, зашто да не свртев некоја страница назад, немаше да видам дека пред некој ден овде било славје за тебе искрени честитки, нека ти е со среќа и што помирно и порадосно да ти проаѓа бременоста
Ако сте завршиле со трансфер, само да ти посакам уживање и незамарање следниве две недели, па да заврши чекањето со висока бета
Здраво лавици.Денес бев кај ИВФ докторот(го добив ваучерот)Ме виде на ехо имам јајце клетки 15.Сепак ми рече кога ке ми дојди мензис за почнам со Microgynon 15 дена.Дали има некој искуство?