Epa doktorot vika pomal euspehot taka , pak vika posle transfer ke ti dademe estrogenska terapija ... nem abeganje od taa ... pojma nemam , am ami se smachi veke ... odi idi odi idi ... pijaj apchinja klukaj se ishod jook
Jas sum kaj lazarevski toj mi kaza deka na priroden ciklus kriotransfer e najdobar samo da se pogodi prav ciklus da ima vodecki folikul I da si Ima ovulacija toj mesec e se vraca embrionceto I si prodolzuvas jas taka uspeav sea sum 20 nedela jas duri ni stop inekcija ne primav si nastapi prirodna ovulacija.Ti kaj koj doktor si.
Девојки, да се пријавам и јас Денеска бев на преглед, докторот е задоволен, трансфер ќе има Бидејќи одиме на природен циклус имам естрофем 2*3, клексан секој втор ден и витамини. Понеделник на контрола, па ќе видиме
Ajdee so sreka na site, mnogu transferi ovoj mesec i mnogu bebusi ke imaa, i jas vo cetvrtok mi zakaza dr na skros priroden ciklus, samo vitamini primam i priroden estradiol, se nadevam ke uspeeme ovoj pat.
И ја сум во таа категорија Ај тоа можеби овој месец да ни се претвори у две цртки следен месец Среќно на сите во процес, се познава дека се вратија докторите од одмор
Кога сме кај придружбите еве и јас ви се придружувам понеделник пункција, се надевам после тоа и трансфер. Нека есента блесне од позитивни тестови и високи бети
Ajde feminki da mi kazete dali na 2 invitro se pravat nekoi plus ispituvanja? Dali nesti plus baral DR jas denes imav nesupesno invitro i toa e toa zdravie...