И што понатаму кога ке ги добијам резултатите? Ако се е во ред,а повторно спонтани? Ако не се во ред, ПГД испитување на ембрионите,ке одберат здрав,ке ми го трансферираат и повторно неуспех?? Или крајно решение донирани??? И бардовци не ми бега... Има мноогу членки на кои кариотипот им е во ред,па повторно се соочуваат со неуспех... Многу размислував на оваа тема, дал да правам,дал не...не знам,си реков не...ке пробам овој пат без него,па ако постои "следен пат" ке видам.... Многу фала на советот❤️❤️❤️❤️ Не знам више кој пат да го фатам
Eve devojki i jas da vi se javam, mojata punkcija zavrsi, izvadivme 20 jk i transferot odlozivme za sleden mesec. Preti hiperstimulacija i toa e. Sega cekame da vidime kolku ke se oplodat, materijalot slab, ali se nadeveme deka praznikot ke pomogne! Nisto ne mi e jasno so zamrznati/odmrznati, ali dojde red i toa da se proba, pa so verba i Gospodova pomos ke uspeme se nadevam! ♥️
Девојчиња мои храбри, толку беше од мојата радост и бременост која заврши како биохемиска, нема откажувања, нема плачки, ние сме најцврстите жени затоа што знаеме која ни е целтта. Како што кажа @Bislimska show must go ne! Ве гушкам сите мноогу, мнооогу!
Off bree milaa, nemam zborovi... Prvo na svetot bi sakala site tuka sto sme da sme bremeni se do edna, a drugo bi sakala da sekoj test koj ke pokaze pozitiv, da do kraj bide takov, a ne vaka da se slucuva... Bidi jaka!
Верувам дека криото ќе ти биде успешно. Сите кои имале биохемиска нареден пат имале успешно до крај. ❤
Твинс ич да не се замараш подобро, ((да не ме сватиш погрешно) Кога сака да биде ќе биде Верувај Еве јас имам и кариотип и хла и свашта и се е ок па бетата расте и почнува да опаѓа... правило нема се до враќање на ембрионот е со помош на докторот потоа со помош на дедо Боже... а ќе бидее верувај сите ќе не огрее сонце @Rtulka нема откажување....