Здраво Феминки, ќе ве замолам за информација/мислење. Од утре треба да почнам да се боцкам со Супрефакт, но на истите пишува "For use in men only" .... Незнам дали е некоја грешка, или не, дали некоја од вас ги употребувала овие?
Еве јас, во тек е сега процесот, за некој ден трансферот ќе биде. Фоликулот сам си пукна на 14 ден од циклус, ендометриумот одличен е.
Јас исто имав многу болки после пункција и крварење и мала подуеност, ама до хипер не дојде. Следи симптоми, ако нешто имаш и потешкотии со дишење, со мокрење или силно срце биење и поголема подуеност барај лекар. Пиј мнооогу течности, можеш и електролити да си земеш од аптека. И изоспорт можеш, само не претерувај, има шеќер многу.
Da 3 meseci zatoa sto taka se pogodi januari mi bese neuspesniot transfer fevruari sakav da pravam pauza mart doktorot fati kovid I se vrati od boleduvanje skoro kraj na April I so majskiot ciklus pravev kriotransfer I ostanav bremena I toj period fevruari mart I April odev na akupresura.
Taka pisuva I jas sum se bockala drzi gi vo frizider pred sekoe bockanje cisti otvorot so alkohol vadi doza preporacaa I bockaj vo stomak jas primav prvo o.5 pa posle mi namalija na 0.3
Ajde Nade samo napred mene mi bese isto taka Sama si nastapi ovulacija I od ovulacija pocnav so utrogestan na kriotransfer prolutex ne bockav si proveriv dva dena pred transfer progesteron samonicinatovno I doktorot kaza dobar e pisuvase mislam @Blondie715 deka ona imala nizok progesteron na nekoj transfer I me fati panika I si proveriv Sama da ne ostavam na slucaj iako doktorot ne bese za proveruvanje sepak zijan nema I ako si proveriv. Srecno
Нека фаќа мајата, пуштај baby dust На предходните трансфери, арен ми беше прогестеронот. Ама јас предходниов месец од што немав попаметна работа си проверив своеволно и испадна малце низок. Па на докторот не му се ризикуваше и си заработив пролутекс х2 @Mihaela123456 Мене предходниот трансфер со стоп инекција ми беше.
Zdravo dali imal nekoj so dolg protokol so triptofem i bemfola. Bev na vtor den od ciklus da mi zemat krv. Drugo nisto ne mi dadee za pienje.
Neka faca majata kaj site daj boze jas do pozitivna beta sekoe sabajle smuti pola cveklo avokado edno brazilsko I po pola banana za vkus I protein od grasok posle Beta namaliv I posle srceva akcija mi odbegna smuti I nemozam da smislam niedna sostojka od nego sum se zasitila I jajca sekoj den od proteinite toa prvo mi padjase na pamet .
Daa sledam, nisto deneska nemav od toa, normalno mokrenje i disenje, see, samo poduenost golema kaj jajnicite.. Mozda polesno mi e sega malku, ali pak.. Ke pijam tecnosti i ke sledam.. Falaa ♥️