Eeeee Ептен ми е мило значиискрени честитки женска и ти посакувам со лесно до крај. September to remember
Бидна срцки, си ги земав јуначињата Сега сме во Божји раце, се надевам ќе ми ја стопли душата и ќе ми ги наполни рацете. Одбројувањето може да започне
Pa taka sum chitala niz forumive za ivf Kako pomalku efikasen li se pokazal Sigurno si pod jaka progestwronska podrska
Девојки драги, тука завршува и мојата приказна која среќно започна, ама ете, не било пишано. Missed abortus со престанок на срцева акција и развој на плодот што се случило само еден ден по првиот преглед минатата недела на кој што беше констатирана срцева акција и кој помина супер. Се исполнија најголемите кошмари што ги имав, ама и двете докторки што денес ме гледаа на ехо рекоа дека најверојатно станува збор за хромозомска грешка на ембрионот и затоа и беше поспор со развојот уште од старт, дека не било ништо што јас сум направила за да дојде до овој исход. Но, да не ја полниме темата со тажни дискусии, да не се трауматизираат членки што се во постапка, ве молам доколку сака некоја што поминала низ медикаментозен абортус (абортус провоциран со таблети) да ми пише во инбокс бидејќи имам некои прашања. Поздрав до сите и успех во сегашните и идни постапки, што повеќе нека зрачи темава од позитивни тестови и бремености.
Ti si golem borec, se nadevam svesna si za toa. Nema otkazuvanje. Samo pomini lesno sega, i vednas na noze da stanes i prodolzis. Idemo dalje
женски има некоја konkretna разлика во клексани и заменскиве fraxiparine? неможев по аптекиве да најдам па земав od zamenskive fraxiparine вајдa кe се окај