Ајдееее...стискам палци за висока бета... Само релкс и не бараај симптоми никакви,терај ко да не си ни напрвила трнсфер...❤️
По мое разликата во цената е бидејќи на природен циклус најчесто е еден до два фоликули а со стимулација може да бидат и повеќе и од 20 Кај тебе нека биде висока бројката па да си имаш и за замрзнување Со среќа
Не сум обрнала досега внимание на тој факт, ама има логика. Дај Боже секаде да има кај што треба и да се дојде до посакуван и среќен исход.
Браво бе девојко, те мислам уште откако те оставија без ехо пред стоп инекција ама ти си доказ дека ако треба да биде ќе биде. Честитки и со лесно да си ја износиш бременоста
Chestitii, a bas te mislev Mislam edno embrionce ti ostana i celo vreme si vikav ako na Damjana i bidne i kaj mene kje bide iako e edno.
Јас искрено ќе стартувам како згодна трудница....значи 5 кг изгубив од мислење и стрес овој месец откако почнав со процесот ,некако ништо не ми одеше по план ...абре ми беше страв во вц да си одам откако на 8 ден прокрварив малку , се си мислев ќе прокрварам пак...амаааа затоа на крај си добив ваква бета и дај Боже сите , ама сите да се радуваме вака ...радоста кога се дели е поубава
Девојки тие што имате замрзнато машки материјал во болница, после 1 година се доплаќаше за да остане замрзнат? И дали ние треба да ги побараме или ќе не побараат од таму за да не известат кога изминува тој период па да си платиме?