Девојки една консултација од ембрионите кои ни останаа двете не беа добри за жал каснеа во развој и не се делеле како што треба али тоа е што е и сепак одлучив да се уништат да не давам пари за неквалитетни за замрзнување. Доколку сакам сега пак за да имам материјал за замрзнување на приватно само пункција ми треба така па за да се замрзнат или и стимулации се по ред…
Denes tocno edna nedela od transfer i pocnav na rabota. Rabotata mi e kancelariska. Se nadevam nema da ima problem megutoa nemozev veke da sedam doma. Site tri transferi gi sedev doma ova resiv da smenam i da odam na rabota.
Со лесно јас исто уште 2 дена после почнав од дома со лаптоп да работам побрзо проаѓа време дефинитивно, мене супер ми е а планирам и јас да идам за брзо сигурно за психа е подобро
Mozes i na priroden ciklus, bez stimulacii, zavisno od horminite kako ti se i koi dijagnozi gi imate. Jas naredno ne planiram nikakvi stimulacii, posto hormonite ne se bonboni..... A ti sega ne misli na toa, uzivaj i misli na uspeh. Nema da imas potreba da se opteretuvas
Хаха фала ви стварно да за ќотек сум ама кога ми кажаа дека нема за замрзнување одма мозоков на се и сешто ми мисли Галиме и уживаме . Требаше порано да кажете дека овие 2 недели било рај за маживе да праат се по дома хаха ко принцези сме
Devojcinja, deneska pocnuvam so stimulacii. Ke primam 3x fostimoni po 75 ie, i dekapeptil na den, i vo petok sum na eho. Vozbudena, izgubena i isplasena
Здраво девојки, сакав да прашам за ин витро, дали е болна целата таа процедура, би издржала се само би ми било од помош да ми споделите искуство, ви благодарам многу