Se slagam deka early blastocist treba da se ceka nekolku chasa ubavo sam da si se otvori Ama nezz dali od neznaenje ili od brzanje nikoj ne praktikuva
Mene mi kaza vaka: Ubavo se odmrzna i prodolzi da se razviva. Vo izvestaj pisuva transfer na early blasto. Vo USA uste pred punkcija gi dogovaraat tie raboti za heatching Dali pacientot saka, dali ne, im se objasnuva cela procedura itn. Tolku.
Кај мене ја чекаа да се отвори пред да ја вратиме. Еве и @Kailani пиша дека и кај неа ја чекале. До праксата на ембриологот е
@BelataMasai Исто со Дани и јас. Она сега е новата шефица на ембриологија и баш ми се допаѓа принципот на кој работи.
Devojkiiiii 8 den transfer pozitiven test lele da se raduvam li se plasam da ne mi se sluci biohemiska pakkk se tresam
Радувај се, и остани позитивна Не си привлекувај сама негативна енергија Честитки и лесна школска бременост да си имаш
Mila jas sabajle se spasiv stavi 3,4 suvi slivi vo Voda da otstojat cela nok I sabajle na gladno ispi ja vodata
Bravo mila ajde ne se plasi imaj lesna bremenos I so sreka I vlecine I nas jas imam test ama strav mi e da go napravam