@Jetche cestitki uzivaj ne mu ja misli mnogu I samo pozitivno ke si bide se Kako treba. A vie drugite sto ste se fatile za hatching kako e vo Amerika I Evropa sto e preporaka kako da neznaete kaj ziveete da ve podsetam vo MK znaci nisto ne e isto pa ni toa I dzabe sporeduvate nego pomolete se da bide uspesno I se vo red ona sto ne mozeme da smenime mora da prifatime, koj e vo moznost odi pravi vo stranstvo koj ne e vo moznost kako sto se poveketo tuka bara vaucer od fondot I se nadeve na uspeh a toa sto Kako treba da bide daleku sme od toa.
Се додека се ќути и ништо не се превзема за да се направи промена и да се подобри нешто, ќе си тапкаме во место, ќе си седиме во мрак, не мора ништо да знаеме, не мора за ништо да бидеме информирани. Да, факт е дека се е до среќата, ама нема ни малце да е на отмет да и се потпомогне, барем со тоа што е човек фактор.
Срцуш, многу сум возбудена за тебе и за останатите членки што се во исчекување на позитивен тест, темава ме радува и едвај чекам да почнам следниот месец и јас да се придружам во групата со тврда столица која не ми бега Секогаш е исто, само ако е добар знак и тоа ќе го занемариме со текот на времето, знам дека е загрижувачки секогаш кога се оди во тоалет и ненормални тегоби во цревата, пробај со парафинско, јас го користев но после тоа сакав да направам со исхраната да можам да се чистам и од тоа масло ми се гадеше, пробај со кефир или баланс со житарки, мислам дека и така помага. Ти ја пуштам целата среќа и на сите кои се во исчекување, есенски вибрации се во тек @Jetche честитки мила, да си имаш лесна бременост ❤️
Vo pravo si sto zboris ama kako pacientki koj ne slusa se se toa visi politiki na kliniki na ministerstvo za zdravstvo sto dava dozvoli za tie raboti itd, za zal nie sto si imame maka gluvi se za nas.
Аааааа јухухууууууу....Лелеее бравооо❤️❤️ Среќно до крај овој пат е вистинскиот.Само позитивна мисла и се ќе биде во ред✊✊