Zenicki dali vo periodot na stimulacija za IVF imate macnini od tipot na gadenje, povrakjanje, nervoza, nekontrilirani emocii?
Сум имала се од наведеното, освен повраќање. Не цело време и не се одеднаш, ама да. Не сум сигурна колку е под влијание на самите хормони, а колку од психичкиот стрес на целиот процес. Ќе те советувам само нежно со себе, не се плаши од се што доживуваш, пропратно е и ќе пројде. Тежок е процесот и особено ако ти е првпат, може да е застрашувачки. Дај си оддишка и одмор колку што можеш и не се преоптоварувај со се што треба да постигнеш. Еве, тоа е моето искуство ако е од помош. Да ти вроди со успех процесов, според мене секоја мака ќе се исплати
Zenski vcera bev vo Newborn konecno od slednata nedela inseminacija pa i so invitro. Me interesira dali nekoi od vas imale uspesna inseminacija ?
За повеќе успешни примери со инсеминација, пребарај ја темата "инсеминација". Процентот на успешни инсеминации е помал, но никогаш не се знае, па затоа со надеж влези во процесот и од се срце ти посакувам побрзо да успеете