Mila site ke uspeeme samo molba kon gospod I on ke ni pomogne od srce vi posakuvam vakva sreka site ke uspeeme
Zdravo, ve sledam celo vreme i na site vibse raduvam koga ke vidam visoka beta i dve crticki na testotforumov go sledam zaradi moja bliska licnost koja se bori so sterilitet okolu 5 godini po 2 neuspesni inseminacii i mnogu nizok AMH okolu 0.3 doktorot rece deka ke odat na IVF direktno podnese vaucer i go odobrija i denes od 3 den na ciklus bese na pregled i treba da pocne so bockanje fostimon mislam bese i uste neso nemozam da se setam samo zapamtiv deka se cuva vo frizider i edna ampula na dva dena ke ja koristi pola denes pola utre, druga terapija osven imupril mislam deka se vika vitamin C od 1000 i za soprugot citeral ne i dale nisto.Sakav da prasam i rekle da se bocka od denes do 06 oktomvri pa da odi na kontrola i ispitale denes estrogen mislam bese vrednost 62 i progesteron 0.8, dali se ok ovie rezz za 3 den od ciklus, sto se ocekuva na nareden pregled i posledniot pat koga ispituvase hormoni znam deka prolaktinot i bese 24 i rekov da mu spomne na dok bidejki citav treba pod 15 da bide ama dok ne i dal nikakva terapija za toa i sekerot i bese 5.7 na granica i rekol samo blago da isfrli neso da me upatite sto ponatamu sleduva kako treba da se dvizat hormonite na kontrolite i slicno, pred menstruacija ne primase nikakva terapija bidejki ima redoven ciklus i ovulacii.Pozdrav izvinete na dolgiot post so mnogu prasalnici sme
Смири се јетче и јави се во болница, види што ќе ти речат. Прво, мора да се смириш, можеби не е ништо а ствараш дополнителен стрес
Jas I @Jetche napravivme testovi pozitivni ajde koj ceka neka pravi test I neka ni se pridruzi Lele be mila odi proveri preku krv bhcg ne misli odma na loso proveri bhcg I javise na doktor mila gospod neka e so tebe
Не се секирај и јас крварев , па бетата испадна вискока...слушни се со докторот , мене ми прекина аспирин
Во 7 недела имав крварење баш како топче крв ми излезе мислев дека е готово ама излезе дека е застарена крв или мал хематом тераме 18 недела без паники секое крварење не значи крај на бременост смири се и отиди на лекар најдобро ќе ти кажат со лесно и позитивни мисли молби до бога и се ќе биде во ред те гушкам
Kazi mi kako krvareshe, ja ne so kapki eve se brisham krv ima no ne taka da mi tece, no imam po malku
Исто...не само капки , на бришење си имав крв и на влошката исто...не многу обилно како циклус , ама и не многу оскудно...траеше неколку часа и снема...ајде смири се...ќе видиш утре бетата дека ќе биде висока
Mi se javi doktorkara se ispaniciv, vika 90% koga se vgnezduva embrionot predizvikuv krvarenje.. mi go prekina aspirinot kleksanot vendnas, i beta napraiv cekam rezultat
https://www.facebook.com/247540736097578/posts/755921371926176/ Девојки, на ова налетав на фб, бесплатен вебинар, на тема Пцос. Ако ја интересира некоја.