Преубава бета!! Опушти го телото и мозокот и веќе вгнезди си мисла дека си трудна и така терај. Бебешките сакаат убава енергија, впрочем како и сите ние. Каква е мислата, таков е исходот! Ја веќе се прерадував за тебе
Ama ja dadov krv vo 12 casot, sega mi se sluci krvarenjeto, mozebi sum go izgibila ova e lazen rezultat
Молим те избркај ги негативните мисли. Се слушна веќе со докторката, да било за паника она ќе ти кажеше. Јави и пак за бетата да и пренесеш
Момичко,одма да си си легнала да одмараш и да не мислиш на глупости. Какво губење на плод ,какви бакрачи. Ставај си прогестеронска терапија и лежи. Супер си е бетата. Некој капилар може да е , хематомче, стара крв, имплантација.... Ехееее има мн други причини за крварење, не одма да мислиш на најлошото
Оф...и мене ми олесна , значи суперрррр , одлично...ма најдобро...ајде да направиме 2 фудбалски тима....ајде ги чекаме и другите со вакви убави вести...ми доаѓа да се напијам кога ќе слушнам вакви убави вести
Каков лажен резултат , абре ќе те тепам...резултатот е повеќе од точен , не слушна што ти рече докторката а ?
Девојки, дали клиничка биохемија работат во сабота и ако да, од колку до колку? Треба да правам хормонски статус и седиментација утре, па да знам како да се организирам.
Девојки, денес земав Фостимон, од утре почнувам, ама заборавив да прашам дали треба во фрижидер да ги чувам или не?
I se javiv i kazav, vika beta na 8 den treba da bide okolu 50 ti imas 120 toa e super, znam deka preteruvam so panikata veruvajte mi, i vo pravo ste ako me karate no umot mi vika deka ova e kraj, ne prestanuva krvta, koga se brisam pak ima.
Амааааааа, ја ќе преминам на тепање, тебе и карање не ти влијае Имаш среќа што пост ковид ептен немам сила иначе тешко тебе
Hahahaaa lele sto me nasmea, me raspolozi stvarno fala vi mnogu, ne znaete kolku mi znacat sovetite tuka od vas.
@Jetche Доста се измачуваш, и да се деси нешто не можеш да го сопреш а секако ќе предизвикаш стрес со паниката
Bravo be devojki moi, rekov jas da ja oboime esenva i najsrekjna da ni bide! Se raduvam na sekoja edna od vas! Da si uzivkate site vo ubavite rezultati i da imate lesna bremenost do kraj!