Женски вајда нема да е проблем нели ако искочам денес сефте после толку дена од дома вечер сум на прослава.. од кола на столче исто ко на работа хахах да се тргнат мисли со безалкохолен пијалок
Zenski. Jas denes imav punkcija megutoa mi go pomestija transferot za naredniot mesec poradi progesteronot mi bil 1.25 visok li e.? Megutoa ne mi kazaa kolku jajce kletki ozvadile samo mi kazaa ke ti zvonat utre i tolki inaku sum vo New born iskustvo?
Здраво девојки честитки на сите Стискам палци и за тие кои се во исчекување и јас се приклучувам, втора рунда во оваа битка
Обично под 1 треба да е, па затоа ти одложиле, во секој случај сигурно така е подобро штом така сметале. Извадени ј.к мене секогаш ми кажувале колку се, но секако за колку ќе се оплодат ќе дознаеш утре, и тоа не чекај рано да ти се јават, сигурно ќе е попладне. Среќно, и немој да се нервираш за одложувањето. Само да знаеш, замрзнувањето се плаќа приватно и да си со ваучер, да си бидеш спремна.
Ok fala mn. Mi kazaa deka zamrznuvanjeto se plaka samo me grizi sto ne mi kazaa kolku izvadile Trajkovski samo mi kaza mnogu i nisto poveke
Девојчиња вие кои сте пред постапка дали вадите боледување пред трансвер или од сам ден на трансвер? Нареден циклус треба да правам трансвер, но на работа има доста позитивни, дали некоја била во слична ситуација, одмор не можам да земам бидејки работам во здравство
Јас од ден на трансфер, ама сигурно може некако и со боледување од општ матичен или од гинеколог. Ако има многу позитивни, мисли "план" да си поседиш дома и пред трансферот
Eve gi testovite po red sto gi napraiv, vcera fruthtest, deneska sabajle obicen, i sega samo sto napraiv surechek i e pobleda linija veke...
Не се измачувај со тестови не се сите со иста концентрација да детектираат...ќе си провериш бета во понеделник и ќе си знаеш дека бебуш ќе си расте во меше...