Pak jas haha, vikam aj uste eden test da napravam deneska onaka samo i mislam deka uste pocrvena e linijata, imam uste kafeav iscedok no samo kafeavo koga se brisam
Ne se sekiraj. Go prasav doktorot rece deka od stimulaciite se pokacuva. Naredniot mesec ke si bide namalen.
Мила, опушти се веќе. Бремена си и уживај во убавите труднички денови, гали меше А во понеделник направи си бета пак
Zdravo devojki,jas sum nova na forumov.Ve sledam poveke vreme i bas ste top site.Imam edno prasnje do vas dali nekoj imal vakvo iskustvo i dali e vo red vcera mi bese prv den od transfer no od vcera posle transfer pa navaka odam vo toalet na sekoi 5minuti pa me zagrizuva nz dali e normalno za embrioncinjata.Ke ve molam za sovet.Sorry na dolgiot post.
Нека ти е со лесно Јас одев три пати пред трансфер и два пати по уште во болница, ете до толку неможев да издржам Немој да трпиш слободно да си одиш, те чекаме и тебе со позитивен тест
Fala mnogu site da si vidime pozitiven rezultatI jas nemozam da trpam ic samo sto ke otidam,ke se vratam ke legnam i za 5 min ajde pak nazad zatoa se zagriziv neznaev dali e normalno
По грешка е точкава мила или сакаше да пишеш нешто? Се надевам убаво нешто❤ Едит: видов погоре поцрвенка црткааа јухууу
Тоа е тоа мила, радувај се и само смирено, излези си на сонце и не му ја мисли многу. По ова што го читам на форумот и многу често се јавува крварење пред првото ехо, исто и на мене ми се случи два пати, убава црвена крв, ама откако ми исклучија аспирин одма ми се смири. Консултирај се со докторот, но секако е нормално, ти ја пуштам целата среќа да успееш
Добив ваучер, на мисла сум да бидам кај д-р Митко Ивановски зошто ми се допаѓа неговиот пристап. Само некои нешта ме загрижуваат. 1. Редовно читам дека кај него се враќаат ембриони на 4 ден т.е. не ги тераат до 5 ден бластоцисти. Дали некој успеал да побара и да му одобрат да ги растат до 5ти ден? Како оди тоа? 2. Читам дека најдобро е ако како ембриолог се падне Бобан. Дали може да се побара т.е. да се избере ембриолог? 3. Како успевате да го добиете лекарот кога навистина ви треба? Претходно кога одев на припреми сестрата најчесто не дига слушалка, чекам по неколку дена и не знам на кого да се обратам. Еднаш имав едни нуспојави од лек па завршив по други лекари додека ја добив сестрата.
Ма реков ја ќотек Дај доста го стресуваш малечкото, таман си се наместило убаво, оваа мајкава досадна аман хахахахах
Ставаш кринон или др прогестееонска поддршка? Од тоа ти е. Доста се стресираш само, те молам. Се си е во ред, лежи, гали меше и фрли го телефонот подалеку од тебе
Жени крион гелот и вагиналетиве утрогеста се иста намена така..? Не наоѓам во дежурниве аптеки денес вагиналети ама ке идам до систина ако не
Мене на сува аронија ми личи Да се нашалиме малку. Засирена стара крв ти е, од тоа и ти беше исцедокот. Утрогестанот го има здрвено така . Земи веќе уживај и размислувај за пол, именце...