Fala mila samo ubavini kaj site nas,site da si se izraduvame so visoka beticka me fati panika poso stanuvam mnogu cesto ama ne se trpi
Leleee, da go vidam testot pozitiven, ma ni aronija vagjam ni baram... @Jetche, opusti se zenoo i uzivaaj, ne go stresisraj bebeto visee, toa si se namestii i gotovoo! Ti posakuvam najlesna bremenost!
Некој да ми одговореше и на моето прашање И честито @Jetche за успешниот трансфер. Ти посакувам лесна бременост и здраво бебе
Jas sum vo Sistina ama kaj drug doktor vo odnos na embriologot mislam deka ne moze da se Bira koj e na smena toj den toj e neznam dali ima opcija da biras embriolog,. A od druga strana site oni Imat protokol po koj rabotat I toa e toa najbitno e jajcekletki zreli I dobri spermatozoidi odnosno kvaliteten genetski materijal ako nesto od toa ne e dobro malku tuka embriologot moze da napravi.
Ти благодарам за одговорот. Има ли некој друг начин да се контактира доктор кога е неопходно а да не е преку сестрата? Јас имав ептен зезнати нуспојави од едни лекови а недела дена не успеав никој да најдам - ни на пулт се јавуваат, ни сестра дига слушалка, на крај се слушнавме ама јас веќе ги имав прекинато лековите по насока на други лекари.
Ako nemas broj od doktorot probaj da mu pises mail, mailot go Imas na web strana na Sistina koga ke otvoris biografija na bilo koj doktor mu stoi I mail pa probaj taka ako veke sestrata ne kreva, mitko vazi za ok doktor mnogu od srbija idat kaj nego sto sum srecavala po hodnici dur cekam za pregled, ama vidi si pak ti kako ke odlucis taka ima ovde clenki sto se kaj nego ke procitaj nekoja moze ke ti dade informacii mislam @Blondie715 I @Pozitiva prava bea kaj nego ako citat neka te upatat podobro.
Nemoj da trpis nego slobodno idi u toalet.Ja sam se na proslom transferu upiskila u krevet u bolnici jer nisam mogla da sacekam da sestra dodje hahahh.Tako da slobodno ispustaj vodu kad god ti je potreba i srecno
Sve sto je za terapiju i lekove pisi direktno doktoru a ne sestri ona nema nista s tim.Ja sam nju kontaktirala samo kad je vezano za termin i zakazivanje pregleda.Inace to terapija-lekovi reakcije,nuspojave to licno doktoru poruku a ne njoj.Dr Mitko uvek ama bas uvek odgovori i da savet.Ja uvek pusem na viber i dobijem odgovor.
To nije nista da vidis meni kakve grudve ispadaju ko da mi je rudnik dole hahha.Ja koristim crinone pa se to nagomila jer telo ne moze sve da apsorbuje i onda ispada van.Ja sam se isto sekirala i proucavala svaki put a onda sam pustila i ne razmisljam o tome kad vidim.Samo opusteno i srecno
1. Јас побарав да чекаме да дојдат до бласто, Бобан беше категоричен дека е подобро тридневни да вратиме. 2. Три години сум у Систина. Првиот пат бев кај жена ембриолог, за вториот пат побарав со Бобан да се видиме. Закажавме консултација и од тогаш само он работеше на нашиот случај. 3. Јас сум кај др.Поповиќ, ми даде приватен негов број. Достапен е и во полноќ. Но имам другарка која е кај Митко, има и она негов бр и редовно комуницираат преку вибер. Ќе му побараш број на докторот, ќе ти даде. Сестра Сашка да ја добиеш е исто како бинго да ти се паднало
Па и не ми даде некое конкрерно објаснување. Само ми рече- верувај ми А јас посекако и имав максимална доверба и во него и во докторот.
Честитки за сите позитивни тестови периодов. Колку е убава темава дај Боже сите што поскоро да се радуваат
Кога сме кај ембриолозите Мислење/искуство за Др.Валентина Сотироска? (ембриологот од ремедика, сега во њуборн)