@Inamya честитки, душо А бе да ти е мерак да се уклучиш на форум, секој ден радости. Да си го продолжиме славењето сите
Фала мила, те чекаме и тебе во фудбалскиот тим да ни се приклучиш набрзо Господ сите да не благослови со ваква радост и темата да ја затвориме
Јас користев ubiquinol (solgar) тоа е концентриран Q10 самоиницијативно два месеца пред ивф и имав одличен број јајце клетки ама дали од него или од стимулациите не знам ама можно е да е допринел за квалитетот затоа што на пети ден имав повеќе од 15 бластоцити од кои 10 беа со одличен квалитет Ти сепак консултирај се со доктор и прочитај повеќе за ubiqunol Со среќа
Жени да ве прашам нешто? Мачкате за модрици нешто? Дека сама се боцкам и се во стомак, имам бајаги модрици Смеам нешто да се намачкам, хепатромбин или штознам нешто друго.
Ti blagodaram na iscrpniot odgovor,se nadevam imas uspesen ishod od ivf.... Jas bidejki sum so psoc, znaejki deka moze da ima los kvalitet na jajce kletki sakam sama da gi pijam, bidejki prvpat ke mi bide ivf (cekam odgovor od fzo), i sakam da si bidam podgotvena sto poveke bidejki doktorot nisto ne mi posoci, osven elova 2X1, inaku top se proizvodite na Solgar.... Blagidaram uste ednas
Мила и јас мачкав хепатромбин во бременост, а ациди борици ставав на рацете бидејќи имав отоци од клексани. Помагаат во секој случај, малку ќе ти олесне
Кога се боцнете ,после извлечете ја ептен малку игличката , а потоа почнете со аплицирање на течноста...и јас бев модрици ,откако почнав така немам ништо