Жени можно ли е толку касно да е имплатација на 24 ден од циклус……¿ не ми е јасно а тргнав да си легнувам да ствам вагиналети и имам ко бледо розево вајда не ми пробива сепак да ги ставам нели…
Браво девојче, мнооогу се радувам Честитки , поубаво сликиче не можеше да пратиш ❤️ Имај си најубави месеци сега и лесна бременост, честитки и за сопругот , не заборавам кога ми пиша машки фактор ама многу си го сакам.. и да си го сакаш.. најмногу ❤️
Девојчиња има ли некаде кај нас метил фолат од 400 mcg? Гледам само на Синерџи, ама во комбинација со јод. Тој од Now e 1000 mcg и не гледам дека има линија на таблетата за да може да се скрши. Фала
И мене од трансфузиолог ми е препишано од 400 мг , а јас имав купено од тие на Now од 1000 и си ги пијам , веројатно не грешам ...имам за уште една недела , па ќе земам од 400
Другарки денес ми е закажан трансферот со замрзнати ембриони, сабајлево мерев прогестерон и ми е 15. Дали е добар? Не е малце висок за трансфер?
Со лесно нека ти е мила и со плод да вроди. Супер ти е прогестеронот, мене на ден на трансфер (свежи ембриони) ми беше 116, па Господ беше со нас ги имам најубавите две цртки