Zdravo mila so sreka prvo ako si preku fondot pokriva fodot samo toa sto ke nadmines na kraj si plakas jas prviot pat platinum 8000 vtoriot pat 4000 znaci se zavisi od terapija
Во стомак боцкам се. Имам неколку пати боцнато клексан во рака, ама поприлично ме болеше и модрици одма ми се направија, што не е случај кога боцкам во стомак. Пролутекс воопшто немам ни пробано во рака да ставам.
Jas probav prvo vo stomak mnogu me bolese,doktorot rece moze naizmenicno vo raka i vo stomak vikam aj ke probam vo raka,tamu beter...pa i modrici i kako cvorchinja mi se napravija
Devojki, mene mi kazaa doktorot na prv den od menstruacija da zakazam za vtor den. E sega mene mi bese prasanjeto dali ako dobijam za vreme na vikend sto da pravam,? Iskustvo ili sovet?
Ич не ни пробувам да боцнам пролутекс во рака. Два пати боцнав фраксипарин и премалев. Кога ми излегоа едни модрици, цел месец не поминаа. Може дека немам салце, што знам. А пролутекс и јас боцкам (два пати дневно) како што ти пишала @Kailani и немам проблем со чворови и модрици и не ме боли додека ставам. Е сега отпосле сепак ме боли, ама тогаш не е страшно
Незнам и јас зошто но ете така требало да биде. Битно се помина и ова се се заборава кога ќе ги видите двете цртки на тестот. Господ за секоја од нас има некој план и на сите ќе ни помогне. Само трпение
Dve vrativme daj boze sto I da e edno ili dve da di gi zemam vo pregratki za 9mesecii mila Kaj site da se vraka Fala mila Kaj site da se vraka Fala mila Kaj site gospod da vraka Fala mila gospod Kaj site da vraka Fala mila Kaj site vakva rados da si docekate Fala ti mila ve vlecam site kon pozitiven test I uspesna borba Fala mila gospod Kaj site da dava rados
Јухууу бравооо. Колку убаво. Со лесно до крај. Леле што е убава темава. Дај Боже никогаш да нема негативни веќе
Колку убава недела и претходната и оваа...дај Боже да потрае долгоооо ,долгооо оваа позитивна енергија и сите што се во исчекување да се радуваат вака