Daj boze site da go izodime toj pat i site da bideme so polni race na bebcinja.Jas sum vo iscekuvanje kolku embrioni mi se razvieni do blastocisti. Mnogu ubiva cekanjeto se nadevam deka ke vide so pozitiven ishod za na kraj da vidam i jas visoka beta.Mnogu mi e milo za idnite mamickiiii.
Тоа е фоликул кој не прснал пред добивање на менструација. Останал, затоа се нарекува резистентен (заостанат) фоликул. Наводно, истиот спречува да дојде до овулација во тековниот месец. Кај д-р Таше во Плодност, многу честа дијагноза, просто неверојатно во споредба со други клиники.
Честиткиии со лесно до крај од september to remember идеме сега на october за паметење, ајде дај боже само вака да продолжи со позитивни вести за сите до една
Devojki pred se cestitki na site sto se izraduvavte, da si gi iznosite do kraj i da si imate lesna bremenost od srce vi posakuvam. Moeto prasanje moze ne e za tuka slobodno izbrisete go. Bidejki nikoj ne mi odgovori vo spontan abortus, a tuka temata e poaktivna, pa bi sakala da ve prasam vase iskustvo poslem kiretaza dali ovuliravte? jas sekogas imav ovulacija na 10 den od menstruacija redobno mi bese sega nemam ovoj mesec ni O od ovulacija. Deneska bev na lekar maticnata mi rece deka moze bi e od stres e, ke pocekame 3 meseci sam da mi se sredi organizmot. Iskreno mnogu sum zagrizena za ovulacijava, pa bi sakala da spodelite vase iskustvo i se izvinuvsm sto prasuvam tuka.
Devojki napraiv D-dimeri deneska, rez Ne duso slobodno prasaj zatoa i sme tuka da si pomogneme edna na druga, sto znaeme odgovarame sto ne prasuvame i nie, pred 2 god imav kiretazha pred toa sekoj mesec ovulirav najnormalno i toa od 12 den, posle kiretazha jas ne ovuliram sekoj mesec duri sega imam i docna ovulacia posle 20 den od menstruacija, nemoj da se grizis, moze sledniot mesec ke imas samo sledi..
Fala vi devojki na odgoborite, no za prolakatinot piev apcinja i iskreno bas se zagriziv ova so ovulacijava i deka doktorkata ne mi dade nekoj konkreten odgovor, samo mi rece moze da e od stres, neznam stvarno. Mislev ke mi dade apcinja ama rece da go ostavime sam organizmot da se sredi 3 meseci ufff
Jetce ti pies nesto za tos? Sto ti kazuvaat doktorite, hormonite ok li ti se,? Izvini vaka sto te prasuvam