@Kris80 не сакам предвреме да пишувам дека ми е жал, зошто исходот сеуште не го знаеме со сигурност. Знам дека некогаш ни е смачено и од тоа да сме борци. Посакуваме да не бевме и овие работи лесно, по дифолт да ги добие(в)ме во животот. Тешко е, знам, но мора да продолжиме понатаму. Кон сите убави моменти кои чекаат да се случат Ти праќам многу силна гушка, тебе и на сите на кои им е потребна на темава. Има решение. @Mihaela123456 @Kailani и извинете ако сум пропуштила уште некој Не е намерно, не читам редовно тука периодов.
@Kris80, @Kailani, @Mihaela123456 ќе пројде и овој темен облак и ќе изгрее сонце, силно, најсилно Не знам кој збор утеха да го пишам, во овие мигови секој збор е малку. Едноставно, некои од нас наместо по автопат, по селски макадами патуваме за да стасаме до целта. Но, затоа кога ќе стасаме ќе се исплати за секоја проронета солза, за секоја непроспиена ноќ. Ве гушкам и одиме напред. Нема како поинаку
@Mihaela123456 , @Kris80 домашни тестови ниту сакам, ниту правам, така да и вас не ви ги признавам Прво бета, кај мене надежта е до крај
Мили мои, 13 ден од ет, на тридневни ембриони, бхцг 667, добра е така? Дај боже сите што поскоро да се израдувате
Mnogu mi e zal za site vas koi ne gi vidovte || na testot (ne ve oznaciv da ne ispustam nekoja) Tuka sum nov clen, no od site vas koi ste pominale mnogu trnliv pat, nauciv dosta korisni raboti, i ste kako del od mene.. ovaa grupa e kako semejstvo, i na sekoja beta pozitivna vi se raduvam,no i na se sto nema pozitiven ishod, sum tazna....Nema uteha, no bidete hrabri, se sto treba da se sluci ke se sluci vo vistinsko vreme. Znam ne e lesno, no ova "semejstvo" e tuka za poddrska, i ke prebrodite se.. ve guskam site
Жал ми е за сите негативни тестови,последни нека се со ваков исход ,со среќа на сите со позитивни тестови.Ама најважно е да не се откажувате како мене,веќе две години немам стаптано во ивф болници,едноставно се изморив од 4 инсеминации и 5 ивф,и сто други интервенции.Пример за истрајност и желба нека биде Bubce наша.
Neznam kolku godini si no nema otkazuvanje nikako I ako si vo ista klinika smeni klinika ako si vo razlicni kliniki smeni doktor baraj razgovaraj nekoj da se zazeme I da go najde problemot Ili eventualno da pravis pgd na embrioncinja kako otkazuvanje nadezta nesmees da ja izgubis da dobies dete da te vika Mami da go rastes.
A da si prasam nesto, znam deka moze ne e za tuka, ama nekako najupateni ste site ovde... Hormonive ok li se? Androstendionot znam, visok, so pcos sum, no za prolaktinot sto mislite?