Ќе добиеш, секој организам си е приказна за себе... Сум читала искуства што добивале и 10-15 дена по прекин на терапија
I Lani bea na nekoi sostanoci I se zalagaa, I osven za vaucerite Petlickovski I Lazarevski kazaa deka ocekuvat da pocne PGD ispituvanja I kaj nas ama ete nisto na Drzavava se I e pobitno od tie raboti, inaku da ve podsetam nie maka so vauceri macime a srbija ima odobreno i zamrznuvanje na embrioni preku fond mislam od ovaa godina e novina toa kaj niv.
Можеби од промената на времето да реагираш а не од аспиринот? ...или од стимулациите Нема правило ми се случило по ниска бета и за ден 2 а и до 10дена за да добиеш...зависи од организмот...
Jas mnogu kasno dobivam posle neuspesen transfer, 10 dena sigurno posle beta. Mislam deka visoki dozi na progesteron ne mi odgovaraat mene. I obavezno posle 2 do 3 meseci ciklusot mi e haos i posle sam se regulira, mislam se mi e od progesteronot, deka mene dozata ne mi ja pogoduvaat, treba pomala. Ke vidime so merenje nareden transfer. Bitno ne se zamaraj, ke si dojde Ali ako ne ti dojde po 10 dena, odi na ginekolog, gledaat cista da ne imas napraveno ili da ne ima nekoe poremetuvanje. Jas do sega ne sum imala.
Pa ako pocnat PGD ke nema tolku neuspesni transferi i profitot e pomal. Za zal i na najbolnata tema se gleda na biznis, drugo objasnjvanje ne mozam da najdam zosto tolku godini ne vovedoa PGD.
Devojke, pozdrav, pisem vam iz Srbije i nadam se da cemo se sporazumeti. Imam pitanje - moj suprug je dobio preporuku za kliniku Plodnost u Bitolju, ima li od vas neka iskustva? Sta mislite o njima? Mi bismo verovatno radili donaciju spermatozoida. Hvala vam!
Девојки се надевам сте добро празнично расположени ми треба инфо дали некоја од вас си ги подигнала оргинал документитет од фонд односно дал има таква опција дал би ни ги дале за други испитувања имаме и скен и копии се направено али ако може и оргиналог супер… звонев не добив никој во петокот да знам дал воопшто да се надевам хах
Јас имам другари кои беа со машки фактор. После три неуспешни ivf во две други клиники, успејаа во Плодност, сега имаат ќерка. Дај Боже и кај вас поскоро да биде одете на консултација ќе видите како ќе ви кликне
Hvala ti, Marija. Trenutno pokusavam da stupim sa njima u kontakt, da dobijem malo vise informacija, ali ne znam zasto je to toliko tesko sa njima. Lakse bi mi bilo da telefonom obavim te stvari na pocetku, da ne potezem za Bitolj samo zbog prvih konsultacija u ovoj situaciji. I hvala ti na lepim zeljama.
Девојки вчера на 6ти ден од ЕТ добив позитивен тест за бременост а денес кристално негативен... Утре ќе одам преку крв да видам што ќе каже
Mila rano ti e za test pocekaj bar uste nekoj den I zemi poskap test napravu bar na 8mi den I ne se razocaruvaj odma ima mnogu pricini da se pokaze negativen a da si tridnicka