Mila kakva biohemiska ajde ne misli na toa misli si na ubavo pocekaj bar do 10 den I napravisi preku krv ajde so sreka I bes negativni misli
Mislim da si rano uradila test.Ne radi ih vise(koliko god to tesko bilo) nego uradi betu na dan kad ti je dr rekao.Testovi stvaraju stres,nervozu,zabrinutost. Puno srece i zelim ti pozitivnu betu❤
Devojki, estradiolot deneska 2000. Punkcija vo sreda. Doktorot spomna 10 antralni folikuli. Da ne se malku??
Јас добивам обично после 2 - 3 дена , но никогаш не сум проверила бета пред 14ти ден, а последниот трансфер бидејки ми беше на природен циклус си добив регулар , два дена пред да проверам бета , ама кај секого различно е
Mislam deka e rano seuste i treba da pocekas, i kolku sto citav, hcg moze da varira, zatoa pocekaj barem do 10den. Ti poskauvam sledniot test da vidis dve crtki ❤️
Здраво, ве молам некој да ми даде инфо дали доколку веќе имаш едно дете, ти следува ваучер од ФЗОМ за ин витро?? Јас се борам до секундарна неплодност, губење на оваријална функција, тројно зголемен ФСХ хормон и АМХ премногу низок 0,2 Дали во таков случај можам да аплицирам за IVF преку фонд? Имам и неколку неуспешни инсеминации...
Devojki, dali na nekoja od vas i se ima sluceno istovo sto i mene? Na 8mi den od et testot pokaza bleda linija(vi go sliknav), na 10den i na 11den isto so bleda linija. Mnogu me plasi ova
Да, можеш да добиеш ваучер за второ дете, мене ми одобрија. Види на сајтот што се' се бара, во некои случаи не бараат ни инсеминации (возраст, поминато време од прво дете, дополнителни проблеми...)
Trebase eden vid na test da napravis. no podobro idi uttre ispitaj beta. so toa naj tocno ke znaes sto e rabotata
Прерано е за домашен тест на 6ти ден па и со бластоциста а и тродневно ембрионче.... а и дали си примила или не стоп инекција .... така да стрпи се бар 2 3 дена и провери си преку крв за најсигурно
Ne se panici mila napravi si beta i najubavo ke vidis i jas pravev na 8mi i na 9ti den dvata izlegoa negativni no ne se stresiram dur ne vidam preku krv,utre mi e 11ti den ke odam da proveram beta.Ti drzam sreka i da se izraduvame so pozitivni betii