Рано е ... не се грижи 8 9ден провери најрано преку крв, иако најдобро е 10-12ден сеуште домашен тест на 6ти ден неможе да детектира ниско ниво на бтхцг....
Мислам дека и за второ кога поднесуваш за со свои треба амх да е над 1 а фсх не повисок од 11 и Е2 да е до 60, во спротивно ти даваат ваучер за донирани Среќно
Сигурно си точна ама дека мене ме зезнаа пред четири години затоа моево го пишав, тогаш имав амх 1.3 , естрадиол супер и фсх 11.2 и ми дадоа со донирани и тогаш немав идеја дека можам жалба да поднесам касно се освестив
Здраво .По два неуспешни инвитро сега собираM храброст за третотo инвитро. Мојата прва мисла беше за системот Лазаревски, но имам сомнежи. Знам дека е индивидуално, но сепак сакам мислење од bac. И што ми предлагате да пијам пред да започнам со постапката
Здраво, дали некоја што примила атосибан пред трансфер во Систина знае која е дозата што ја ставаат и цената (обично ја дава Ивановски)? Јас ја имам примено ама на извештајот не стои ни дека сум ја примила само во наплата стои лабораториски услуги и вк.цена за повеќе услуги стои.
Kakva diagnoza imas? Ako si pcos zemi vitamin D. Isto taka mozes i fertilimin da probas da pies ako imas pcos. Dobra sostojka imas. Ako imas problem so rezervite Q10 mozes. Sve zavisi so sto se soocuvas i kakov problem imas. Jas pijam vitamin D, methyl folate, b6, b12,selen i zink.
Како мене со мои ми дадоа со амх 1.29, уште за втор ваучер кога поднесов. И др ми коментираше дека за возраста е супер , 37 бев тогаш. Другите хормони не знам колку ми беа ама си беа во граница.