Што направи со хпв? Дали го среди па правеше трансфер или како ти препорачуваа? Јас одамна го имам ама на типизација неактивно ми излегува, а на пап секогаш го допишуваат.
Vo Sistina vo apteka imate prolutex, nekoj prasuvase, jas denes zemav za drugarka, a za mene depo si baram niz celo skopje. Jas postar model sum
Мила мене и двете ивф ми беше над 6000 естрадиолот пред пункција. Доколку не ти стане мн тешко првите три четири дена тогаш си ок. Мене вториов пат ми беше потешко, се вратив скроз во нормала после 8 дена. Не се плаши, пиј течности и одмарај. Напиј се бруфен за болка. Ти посакувам брз опоравок
Мила на сопругот му најдоа два високо ризични хпв вируси не мене затоа не можам да споделам искуство.Од искуство на блиски хпв не смета при бременост сма треба да се следи ама сепак најдобро со твојот доктор да се консултираш
Blagodaram devojki, se nadevam deka site ke si docekate radosni vesti sto pobrzo i so Gospod napred da bide dobra bremenosta ❤️
Здраво. Може препорака за добар гинеколог на Гак? Се работи за блиска пријателка која има 2 неуспешни инвитра и 2 спонтани после природно останување бремена.
Здраво девојки! Сакам да прашам која е минималната вредност на естрадиолот на природен циклус пред овулација? Фала