Женски мала помош, бета на 10 ден е 133, но претходниот ден примив choriomon (секој трет ден). Денес (12 ден) бета е 73. Има надеж или толку е?
Тоа што е е… др вика има надеж, да провериме пак понеделник. Тоа значи овие два дена продолжувам со терапија. За тоа ми е највеќе, да не го мачам организмот со терапијава џабе… со 100 работи се боцкам. Се тешам што барем сега имав поз тест и бета и се, првпат да осетам среќа, макар и на кратко.
Драга моја, посакувам цел универзум да се сврти во твоја корист и да не биде краткотрајно, туку да биде чудо! Ајде, што и да биде, да се продолжи со крената глава и само напред да движиме.
Ти благодарам! Ех каква среќа осеќав пред два дена, и решивме да се радуваме иако знаевме дека е ризично и рано. Рековме ова е најблиску што сме стигнале, cheers to us!
Еден само, бласто. Да, во иста лаб е тестот. Ми кажаа дека и од choriomonot ќе покаже малце повисока вредност (10-50 единици) а јас баш пред тест ја примив (10 ден). Ама сепак денес е ниска… а денес пак сум за боцкање со choriomon.
Уфф. Реално, Ниска е таа бета за 12ти ден на бласто. Ама па зошто да не се надеваме на чудо. Пуштам огромна среќа