и општата матична тешко може да фати термини. но следи на мој термин и штом ги пуштат одма закажи. јас следев секој ден, рефреширав страница и успеав да фатам кога ги пуштија
Ако се одлучиш и понатаму за Плодност ќе го бараш Стефан он е ембриолог и андролог и ги води овие испитувања
Otkako konecno dobiv pozitiven test na beta hcg i obicen test. Se javiv vo new born i mi kazaa deka za 14dena treba da odam kaj niv na kontrola Mi rekoa deka treba da prodolzam so kleksan, aspirin, utrogestan, progesteron depo i proluteks se dodeka ne se vidime na kontrola. Ama posto celata sum vo panika ne gi prasav za folna ili za bilo koi drugi vitamini. Utre ke gi baram, no vo megu vreme me interesira sto pravevte i sto koristevte posle pozitiven test?
I jas sum isto vo new born po preporaka na doktorot napraviv denes na deveti den i mi ispadna negativen i se razocarav
Cudno, mnogu cudno! I jas sum kaj nego i mi kaza da ispitam bhcg na 14 den. Toa e i preporaka na site doktori vo bilo koja bolnica.
Ако сте направиле трансфер со бластоциста, 9ти ден е сосема доволно да покаже валиден резултат. Јас бета направив на 8ми ден од трансфер, по претходни домашни негативни тестови и прекинавме со терапија.